Autor Tema: Emulator umjesto CD changera  (Pročitano 2253 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže hatuna1983Započeo temu

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 12
Odg: Emulator umjesto CD changera
« Odgovor #15 poslato: 12. Okt, 2018. 22:38 »
Naručio sam 12 pin-ski pa kad stigne i kad ugradim javicu o utiscima. oko 20e ce me kostati.
Mislio sam da ge nekako u pretinac ispred suvozaca dovedem, mislim da je to najlakse a i najljepše.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

• Laurin&Klement
« Odgovor #16 poslato: 03. Nov, 2018. 22:55 »
Ostao sam duzan recenziju. Dakle stigao je emulator iz bratske Kine. Spojeno, probusena rupa pored svjetl u kaseti za kablove. Kinez mi je i card reader poslao. Uglavnom radi sve kako je i opisano. Kod mene moze 6 foldera max po 99 pjesama. Meni je OK. Kvalitet zvuka neuporediv sa FM transmiterom. Ukratko, ja sam zadovoljan. oko 20e me je koštalo plus moje ruke.

Sad sam došao na ideju da poručim i bluetooth adapter koji ide na 3.5mm chinch. Dodju sa integrisanim mikrofonom, a koštaju par dolara. AKo bude radilo imam i bluetooth povezanost sa telefonom, a zadržavam izgled središnje konzole koji mi se svidje više nego budženje. Video mi ionako nije poželjan u vožnji. Zamisli voziš kroz krivine a oči lete na neku od ovih pjevaljki na displayu. :D

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 14
« Odgovor #17 poslato: 04. Nov, 2018. 09:48 »
Baci sliku emulatora da znaju drugi o cemu se radi jer je jeftiniji nego kod nas.

• Laurin&Klement
« Odgovor #18 poslato: 05. Nov, 2018. 21:33 »
Valjda neću prekšit nešto sa ebay linkom. Evo i emulatora i prodavca od kojeg sam kupio. Stiglo za cca 20 dana.
https://www.ebay.com/itm/Car-3-5mm-Audio-MP3-Interface-USB-SD-AUX-Adapter-For-VW-Audi-Skoda-Seat-12Pin-DH/352144048124?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Jedna napomena svima koji budu sami ugrađivali: Postoji pozadi od Stream-a jedan sarafcic koji bi super legao za masu, ali ja nisam imao tako sitan torx. Imam nekoliko kompleta ali ovaj je baš puno sitan. Na kraju sam masu uglavio izmedju gornjeg i donjeg oklopa radija, tamo gdje se preklapaju. U biti je isto ako ne ispadne, ali mislim da nece. Još jedna preporuka, kablovi do radija su kratki, a tesko je istekati sve, a ja nisam gledao uputsvo, imaju neke zabice. Prouciti neko od upastava na YouTube npr. i ide lakse.
« Poslednja izmena: 05. Nov, 2018. 21:39 hatuna1983 »

Van mreže boskovkl

• Test Drive
  • *
  • L&K ugled: 2
« Odgovor #19 poslato: 15. Nov, 2018. 20:19 »
Ade da ja budem prvi il bar mi se cini prvi sa pitanjem: "A jel moze da se budzi na Swing?" Posto je mene strah da kupim a da ne odgovara tj da raskopam pola auta da bi to uglavio i onda da ne radi.
  • Vozi: Skoda Octavia 1.8TSI 2011 Elegance

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 14
« Odgovor #20 poslato: 15. Nov, 2018. 21:39 »
Ne znam, ali prosto je izvaditi sve.

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #21 poslato: 15. Nov, 2018. 21:50 »
Ade da ja budem prvi il bar mi se cini prvi sa pitanjem: "A jel moze da se budzi na Swing?" Posto je mene strah da kupim a da ne odgovara tj da raskopam pola auta da bi to uglavio i onda da ne radi.

Moze i na swing.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue