Autor Tema: Popravka ovoga  (Pročitano 2715 puta)

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ninozZapočeo temu

Popravka ovoga
« poslato: 22. Okt, 2018. 16:40 »
Da li moze onim flomasterima da se ovo poravi ili mora farbar da radi ili mozda neka druga varijanta. Stoka neka je izgrebala sve 4 stranice
  • Vozi: skoda superb II

Van mreže salepostman

Odg: Popravka ovoga
« Odgovor #1 poslato: 22. Okt, 2018. 16:46 »
Koliko sam uspeo da uvelicam sliku ovo je preduboko. Moze samo malo da popravi ali ce se videti. Ruke bi mu polomio, vidim da je negde u naselju auto potrazi snimke sa neke zgrade. U kom kraju se desilo?
  • Vozi: Skoda oktavia a5,2.otdi 2008 god

Na mreži bigor

« Odgovor #2 poslato: 22. Okt, 2018. 17:58 »
Mora lakiranje, ja sam tako zakacio na neke srafove, pa sam bojom popunio ali se opet vidjelo. Na kraju lakireru otjerao i prelakirao

Послато са Redmi 4X  

• Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže fobia24

« Odgovor #3 poslato: 22. Okt, 2018. 18:06 »
Nema spasa. Mora farbanje. I mojima su oktaviju isto na Medaku 3 izgrebali, još uvek oni parkiraju tako da ne zauzmu dva mesta i zato im je auto dodatno olupan od vrata. Dakle, pakost nečija. Malo je lomiti mu ruke, ali da ne pominjem sada. >:D

Van mreže ninozZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 24. Okt, 2018. 11:54 »
Da li moze onim flomasterima da se ovo poravi ili mora farbar da radi ili mozda neka druga varijanta. Stoka neka je izgrebala sve 4 stranice
Nema spasa. Mora farbanje. I mojima su oktaviju isto na Medaku 3 izgrebali, još uvek oni parkiraju tako da ne zauzmu dva mesta i zato im je auto dodatno olupan od vrata. Dakle, pakost nečija. Malo je lomiti mu ruke, ali da ne pominjem sada. >:D

Mozete li neku preporuku dobrog farbara a da nije skup, Beograd moze i sire, 
  • Vozi: skoda superb II

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #5 poslato: 07. Dec, 2018. 22:56 »
Evo večeras mi očešaše fabiju  :( :( :( Uzeo lik pa pobegao i sva sreća video ga konoabr iz obližnjeg kafića i trči za njim i navatamo ga

I uzememo mi njemu sve podatke i rekao da ce sve da plati

Sad nisam pametan sta da radim da l farbati cela vrata ipak je auto 13 godina star ima bude šarena farba sta vi mislite ?
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže nidza

« Odgovor #6 poslato: 07. Dec, 2018. 23:09 »
Cela vrata ako ne može da se ispolira.

Parcijalno će da bude šareno, ovako ako je majstor dobar može da se ne vidi.

Sent from my SM-N9005  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Na mreži AcoSk

« Odgovor #7 poslato: 07. Dec, 2018. 23:39 »
Dobar majstor, ali mozda jos bitnije da pogodi boju onaj ko bude pravio. Neki farbari rade i to i farbanje, mozda kod nekog takvog najbolje otici

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #8 poslato: 07. Dec, 2018. 23:57 »
Znas da imam u toj boji nekoliko vrata . Ako ne resis tu sam
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže ugi85

« Odgovor #9 poslato: 08. Dec, 2018. 08:02 »
Mislim da su ogrebotine preduboke za poliranje.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Na mreži djordjebg

« Odgovor #10 poslato: 08. Dec, 2018. 09:50 »
Ako hoces za budes zadovoljan idi kod farbara koji ima mogucnost da sam napravi boju,  uglavnom im to usluzno rade cak i kada su ovlasceni servisi u pitanju. Btino je jer postoji veca sloboda isprobavanja i manja mogucnost za gresku.
Recimo preporucio bih ti Modena color iz Koteza, zbilja odlicno rade. Mozes i Atka da pitas, mislim da su cenovno u istom rangu.Farbanje jednog segmenta karoserije kod ovlacenih i kod navedenih kosta 100 evra.
https://www.facebook.com/modenacolorbeograd/
Atko je u Novoj Pazovi.
Ta boja je nezahvalna.

Van mreže fobia24

« Odgovor #11 poslato: 08. Dec, 2018. 10:11 »
Takvome koji je pokušao da pobegne ne bih verovao ništa bez policije. Jer taj je samim pokušavanjem bežanja pokazao svoj karakter.

Van mreže vlado985

« Odgovor #12 poslato: 08. Dec, 2018. 12:26 »
Zadero ga domacinski  ???
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Van mreže Marjanke

« Odgovor #13 poslato: 08. Dec, 2018. 12:40 »
Mislim da je ovo najnezahvalnija boja za farbanje, pre bih ovo ispolirao pa video gde sam onda.

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #14 poslato: 09. Dec, 2018. 08:49 »
Ma kakvo farbanje. Poliraj to. Živiš u gradu, ogrebaće ga ponovo.
Letos sam pitao majstora, koji je meni, sređivao limariju, koliko košta farbanje i on mi je rekao da je 90€ po vratima, ali i da se neisplati jer "živimo u gradu i u zgradama".

Послато са SM-A605FN