0 članova i 22 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja se vise ne pojavljujem ni najednom skupu, osim ako ne dodje MAKSIMUS.MAKSIMUSE, javi se!!!
Nema Pedje da smiri situaciju, pobaca ove pisanije gde sta treba, polupa opomene i predlozi skup pomirenja. Mogao bi jedan zimski, obzirom da sneg pocinje, taman da se isprobaju 4x4 stare i nove tehnologije u kombinaciji sa kama, cooper, tigar, comforster i ling long pneumaticima.Bice snega, mozemo da se pobacamo, nece da boli
Videh te(tj oktaviju) pre desetak dana kod studentskog grada,tablica je bas upadljiva
I evo da se obratim jos i glavnom moderatoru Pedji koji takodje ne reaguje na ove prozivke. Brises uvek sve postove koji nemaju veze sa temom a sad odjednom pustas da se raspravlja oko nekih nebuloznih stvari tipa ko ce sa kim da se druzi.
I molim vas me banujte me. Ucinite mi uslugu da ne moram vise da citam ova vasa proserevanja. Evo da vam pomognem u tome. BOLI ME QRAC ZA SVE VAS I ZA VAS FORUM
a sto sve ovo nije ubaceno u podforum: "druzenje van redovnih mesecnih skupova"vidim da postoji volja da se skupe ljubitelji skode, samo izgleda da im ne odgovara arena.............
Prasetina je najbolja u Malom Hrastu u Aranđelovcu, provereno+Kod Dragovića je ok ali ova iz Malog Hrasta uffffff lepi se za prste što bi se reklo
Da pogledamo stvari sa vedrije strane. Sada svaki član foruma zna gde je u Srbiji, a i šire, najbolje praseće pečenje. Mali Hrast u Bukoviku, na putu od Aranđelovca ka Lazarevcu, nema konkurenciju.Jagnjeće pečenje u MB, da se ne uvrede Beograđani, nije ni među 3 najbolja u Srbiji, a u regionu teško da ulazi u prvih 10. Ono je vrlo dobro, kvalitet je bez većih oscilacija, promet je veliki itd. Ali ni MB, ni Daščara niti jedna druga pečenjara na putu Vlaško Polje – Mladenovac ne mogu da imaju odlično pečenje. Vrlo dobro da, odlično – ne.Jednostavno, Bog nije bio darežljiv prema tom kraju kada su u pitanju trave, voda i vazduh koji jagnjetini daju specifičan ukus i miris.