Autor Tema: Škode koje SE VOZE na našim ulicama [SLIKE]  (Pročitano 110736 puta)

0 članova i 26 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 41
Odg: Škode koje SE VOZE na našim ulicama [SLIKE]
« Odgovor #585 poslato: 04. Feb, 2020. 19:27 »
Lep predlog. Ponesemo piće, prasiće, ručnu dizalicu, macolu i sve što pomaže u diskusiji i dobru volju.  =)) Šalim se, ako će se brisati, molim brišite i ovo. ;)

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #586 poslato: 04. Feb, 2020. 19:35 »
Ja se vise ne pojavljujem ni najednom skupu, osim ako ne dodje MAKSIMUS.
MAKSIMUSE, javi se!!! :)

Dvoje su se tako smuvali ;)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži petarp031

« Odgovor #587 poslato: 04. Feb, 2020. 19:38 »
Nema Pedje da smiri situaciju, pobaca ove pisanije gde sta treba, polupa opomene i predlozi skup pomirenja. Mogao bi jedan zimski, obzirom da sneg pocinje, taman da se isprobaju 4x4 stare i nove tehnologije u kombinaciji sa kama, cooper, tigar, comforster i ling long pneumaticima.
Bice snega, mozemo da se pobacamo, nece da boli

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #588 poslato: 04. Feb, 2020. 21:35 »
Nema Pedje da smiri situaciju, pobaca ove pisanije gde sta treba, polupa opomene i predlozi skup pomirenja. Mogao bi jedan zimski, obzirom da sneg pocinje, taman da se isprobaju 4x4 stare i nove tehnologije u kombinaciji sa kama, cooper, tigar, comforster i ling long pneumaticima.
Bice snega, mozemo da se pobacamo, nece da boli

Hahaha svakako mekse od tatamija , moze moze ja sam za al posle da dopunimo baterije  :)) . Ne znam za sneg ovde sve preko 5 stepeni najavljuju , zali boze para za zimske gume .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži DonKihot

« Odgovor #589 poslato: 05. Feb, 2020. 08:19 »
Ovde trenutno trpa... :-)
  • Vozi: Škoda Octavia III 1.8 TSI

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 32
« Odgovor #590 poslato: 06. Feb, 2020. 10:00 »
Ja se vise ne pojavljujem ni najednom skupu, osim ako ne dodje MAKSIMUS.
MAKSIMUSE, javi se!!! :)
:))
Videh te(tj oktaviju) pre desetak dana  kod studentskog grada,tablica je bas upadljiva  ;)

Van mreže munja23

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 17
« Odgovor #591 poslato: 07. Feb, 2020. 11:53 »
:))
Videh te(tj oktaviju) pre desetak dana  kod studentskog grada,tablica je bas upadljiva  ;)

Javi se sledeci put, posto je tvoja tablica zamagljena na forumu, pa ne mogu da te prepoznam u moru Superbova  =))
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Na mreži Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
« Odgovor #592 poslato: 09. Feb, 2020. 10:08 »
Šta se dešava ovde:

I evo da se obratim jos i glavnom moderatoru Pedji koji takodje ne reaguje na ove prozivke. Brises uvek sve postove koji nemaju veze sa temom a sad odjednom pustas da se raspravlja oko nekih nebuloznih stvari tipa ko ce sa kim da se druzi.

Nema šanse da svakodnevno a naročito u 8 ujutru neko moderiše poruke na forumu.
LM, našao sam vremena da prelistam ovu diskusiju celu tek sutradan, i zbog ovoga:

I molim vas me banujte me. Ucinite mi uslugu da ne moram vise da citam ova vasa proserevanja. Evo da vam pomognem u tome.
BOLI ME QRAC ZA SVE VAS I ZA VAS FORUM

je ovaj korisnik dobio ban. (zabrana pristupu forumu na par nedelja).

Međutim, on tada nabavlja moj broj telefona i šalje mi drsku viber poruku, da pita zašto je banovan (pa tražio si, vidi iznad!!!) gde odmah vređa i moderatora Bugarin.
Od mene dobija repliku identičnu njegovom pisanju na forumu, i blokiram ga na viberu.
Tada počinje sms bombardovanje mog telefona porukama sa najgorim uvredama!
Dakle, ne smeta mu prozivka i rasprava sa drugima u ovoj temi, (kontaktirao sam Bugarina i Bucu, njih nije kontaktirao), već mene optužuje da je sve moje maslo i kreće  mene privatno da ponižava i vređa!
(Bugarin i Buca dobili te poruke)
Alo, tražio si ban, vređao sve učesnike foruma! Ja nisam ni čitao ni učestovao u ovoj temi!

Morao sam sada (nažalost) da ponovo čitam temu i moj zaključak je da je slika možda i bila dobronamerno postavljena (čovek sigurno i ne zna za temu koju je bugarin pomenuo).
Ljusad je fino objasnio o čemu se radi, osim dela o teriji zavere - nema je. Bugarin je trebao da ga uputi (ili premesti) na temu, i da ne provocira sa Arenom, i sad mi nakači bolesnika na vrat.

a sto sve ovo nije ubaceno u podforum: "druzenje van redovnih mesecnih skupova"
vidim da postoji volja da se skupe ljubitelji skode, samo izgleda da im ne odgovara arena.............

Ne brišem ništa iz ove teme, neka stoji do daljnjeg.
  • Vozi: Yeti

Van mreže bugarin

« Odgovor #593 poslato: 09. Feb, 2020. 17:43 »
E vazi, bugarin je kriv sto je izneo ocigledno.
Da nekima ne odgovara, ne odgovara.
Ne ocekujem da neko zapuca iz KV do arene, al neka ne sere po ljudima koji dolaze.

Sada mozes i mene slobodno i da razalujes i da banujes, i sta god ti volja.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #594 poslato: 09. Feb, 2020. 18:56 »
Niko nije kriv ne znam sto se bilo sta vise pominje oko ove teme .

I bas zbog ovakvih gluposti mrzim internet dopisivanja i poruke , prvo sto se sve pogersno protumaci , a drugo sto se uzivo ne bi 2 reci rekle na ovu temu .

Van mreže Filip BG

« Odgovor #595 poslato: 10. Feb, 2020. 15:00 »
Prasetina je najbolja u Malom Hrastu u Aranđelovcu, provereno+
Kod Dragovića je ok ali ova iz Malog Hrasta uffffff lepi se za prste što bi se reklo
Da pogledamo stvari sa vedrije strane. Sada svaki član foruma zna gde je u Srbiji, a i šire, najbolje praseće pečenje. Mali Hrast u Bukoviku, na putu od Aranđelovca ka Lazarevcu, nema konkurenciju.
Jagnjeće pečenje u MB, da se ne uvrede Beograđani, nije ni među 3 najbolja u Srbiji, a u regionu teško da ulazi u prvih 10. Ono je vrlo dobro, kvalitet je bez većih oscilacija, promet je veliki itd. Ali ni MB, ni Daščara niti jedna druga pečenjara na putu Vlaško Polje – Mladenovac ne mogu da imaju odlično pečenje. Vrlo dobro da, odlično – ne.
Jednostavno, Bog nije bio darežljiv prema tom kraju kada su u pitanju trave, voda i vazduh koji jagnjetini daju specifičan ukus i miris.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

« Odgovor #596 poslato: 10. Feb, 2020. 16:06 »
Da pogledamo stvari sa vedrije strane. Sada svaki član foruma zna gde je u Srbiji, a i šire, najbolje praseće pečenje. Mali Hrast u Bukoviku, na putu od Aranđelovca ka Lazarevcu, nema konkurenciju.
Jagnjeće pečenje u MB, da se ne uvrede Beograđani, nije ni među 3 najbolja u Srbiji, a u regionu teško da ulazi u prvih 10. Ono je vrlo dobro, kvalitet je bez većih oscilacija, promet je veliki itd. Ali ni MB, ni Daščara niti jedna druga pečenjara na putu Vlaško Polje – Mladenovac ne mogu da imaju odlično pečenje. Vrlo dobro da, odlično – ne.
Jednostavno, Bog nije bio darežljiv prema tom kraju kada su u pitanju trave, voda i vazduh koji jagnjetini daju specifičan ukus i miris.

MB uzima jagnjice negde iz okoline Sjenice .

Van mreže Filip BG

« Odgovor #597 poslato: 11. Feb, 2020. 08:16 »
Onda plus za njih. Nisam ih bez razloga svrstao u kategoriju vrlo dobrih pečenjara.
Jedno od boljih pečenja pojeo sam onomad u Vojvodini. Ali je doneto izdaleka.
Još kada bi mogla da se donesu i drva iz kraja odakle je jagnje pa da se na njima ispeče  :)
Pravi poznavaoci vode računa o svemu.

Van mreže m@c|-|oR

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 5
« Odgovor #598 poslato: 11. Feb, 2020. 08:45 »
Kad smo kod jagnjetine, za mene nema bolje od one koju sam jeo u Teologosu.
I sad mi suze krenu kad se setim.
  • Vozi: Octavia 1.5 TSI DSG

Van mreže Filip BG

« Odgovor #599 poslato: 11. Feb, 2020. 09:36 »
Verujem da je tako. Jagnjetina iz zaleđa Jadranskog mora i sa ostrva, kao i ona iz Grčke i sa Grčkih ostrva ima specifičan (rekao bih lepši) ukus zbog trava koje tamo rastu.
Što se tiče kontinentalne klime moj favorit, kao lokal patriote, je okolina planine Ljubišnje, granica BiH i CG, opštine Pljevlja i Foča. Nema asfaltnog puta kilometrima okolo, priroda je sačuvana...
Stavljam i link na Google sliku Ljubišnje (najviši vrh 2238m) koju je napravio moj rođak, planinar amater: https://goo.gl/maps/dXTLkLKM2GQHeYSg6
Ono što ne mogu da odlučim je, da li je jagnjetina bolja lešo (dinstana, kuvana) ili sa ražnja.