Autor Tema: Skoda Oktavia problem sa Swing mp3 audio sistemom  (Pročitano 2123 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LakostaZapočeo temu

Skoda Oktavia problem sa Swing mp3 audio sistemom
« poslato: 15. Dec, 2018. 21:03 »
Pozdrav, pre dva dana sam  kupio  Skodu Oktaviu 1.6 tdi 2012 god. Prilikom kupovine prodavac mi je rekao sa postoji problem sa Swing uredjajem, problem je sto kada se upali radio funkcionise samo AUX opcija, prikacim telefon i mogu da pustim muziku i da razgovaram, ali ni jedna druga opcija ne funkcionise. Ako pokusam da prebacim na radio ili cd nema nikakvih znakova, pojacavanje i smanjivanje moze da se koristi tel nakon 15 min od momenta paljenja radija. Otisao kod lokalnog elektricara da probam sa onom iskljuci pa ponovo ukljuci i tu se desi obrt, prilikom vracanja radija u leziste izbaci disk i ja naravno misleci da je problem resen vratim disk u radio i od tada mi vrti samo taj disk i ne mogu da prebacim ni na jednu drugu opciju pa ni da izvadim disk. Jel ima neko predlog kako da resim problem?
  • Vozi: Skoda Oktavia 1.6 tdi 2012

Van mreže LakostaZapočeo temu

Odg: Skoda Oktavia problem sa Swing mp3 audio sistemom
« Odgovor #1 poslato: 04. Jan, 2019. 19:03 »
Problem resen kupovinom Bolero uredjaja. Swing sam nosio na popravku, nema mu spasa, bar tako kaze majstor, crkla elektronika, tako da ide na prodaju za delove.
  • Vozi: Skoda Oktavia 1.6 tdi 2012

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
Odg: Skoda Oktavia problem sa Swing mp3 audio sistemom
« Odgovor #2 poslato: 04. Jan, 2019. 19:35 »
Dobro rešenje ali je mnogo bolji uređaj koji je i skuplji. Bar si znao za problem.
  • Vozi: Yeti