0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Palo mi je na pamet da u Superb stavim Amundsen uredjaj umesto Bolera i da sa strane stavim bocne zastitne lajsne. Raspitao sam se kod ovlascenog prodavca i ostao zapanjen cenama. Naknadna kupovina Amundsen radija sa navigacijom kosta 'svega' 120000 dinara!!!! (za Columbus posle ovoga nisam smeo ni da pitam) Kad se nisam slogirao cenom. Isto to kada narucujete u sklopu auta kosta 440 evra kao dodatna oprema. Jos je cudnije sa bocnim lajsnama. Kada ih narucujete uz auto (Ambition paket ih nema) to kosta 35 evra, sada ako zelim da ih stavim to izadje tricavih 22000 dinara!!!! Da li neko nas ovde radi ili to stvarno mora toliko da kosta? Ako kolege iz Hrvatske voleo bih da znam koliko je to tamo. Jel ima neko ideju za alternativu (pre svega za lajsne jer kineske uredjaje umesto Bolera ne bih stavljao)?
Jasna mi je cena za naknadno narucivanje npr. vecih tockova (ovo sto je Filip naveo sa 16" na 17") jer kod narucivanja u sklopu auta placa se samo razlika od felne i tocka 16" na felnu i tocak 17". Doplata za Swing radio (koji za Superb ide uz paket) kod Octavie je 125 eura i to je pretpostavljam cena tog radija. Mogao bih da shvatim da kazu Amundesn kosta 565 evra (Swing+doplata za Amundsen) ali 1000 i vise evra je bas preterano. Ako kod radija i ima nesto kao doplata sa jednog na drugi pa razlika i slicno, ali zasto lajsne kostaju 200 evar? Pa one ili postoje na autu ili ih nema, ne stavljaju se jedne umesto drugih. Ako Filipe znas gde ovo moze da se nabavi kao dodatna oprema molim te da mi napises (moze na privatnom porukom). Da li moze za auto koji je prodat prosle godine sada da se narucuje dodatna oprema? Treba uskoro da idem na servis kod ovih gde sam kupio auto pa cu da se raspitam ali nesto sam skeptican.