Autor Tema: Saobraćajne nesreće,nezgode,"čukanja"...  (Pročitano 4094 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži 2 BusyZapočeo temu

Odg: Saobraćajne nesreće,nezgode,"čukanja"...
« Odgovor #15 poslato: 06. Nov, 2013. 11:11 »
Evo da javim.Jutros sam ostavio Fabiju kod limara koji popravlja po nalogu DDOR-a.Juče sam sve završio,što se tiče papirologije.
U Saobraćajnoj sam čekao 1 sat zapisnik o nezgodi.On se inače plaća 1130 RSD,a svaki sledeći prilog koji je išao uz njega još po 370 RSD,slike,skice...
Zatim sam otišao u DDOR,gde je MB osiguran,ljubazni čikica me je uputio šta sve treba da popunim iskopiram.Slikali su oštećenja na autu,predložili mi 2 servisa koji rade sa njima,ja pozvao,zakazao i nadam se da će biti gotov do subote uveče.A onda ću slikati auto i ubaciti u moju temu.  :D

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #16 poslato: 06. Nov, 2013. 11:33 »
Šta menjaš a šta se farba/popravlja?
Šta je škripalo na zadnjem točku? Plaćaš nešto?
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #17 poslato: 06. Nov, 2013. 11:42 »
Verovatno će lajsnu promeniti.Majstor je na prvi pogled konstatovao da je vezni lim iskrivljen,zbog brave i vrata koja nemogu da se otvore.Branik se vraća na mesto,farba se,kao i vrata.Ništa ne plaćam.Kad odem po auto,lepo ću pogledati,ako sam zadovoljan preuzeću,ako nisam reklamiraću,tako su mi rekli u DDOR-u.
Zadnji levi točak je škripao i čak malo blokirao zbog pločica u dobošu.Bio sam kod majstora,malo smo podmazali WD-om,iskočio auto i za sad je sve OK.

« Odgovor #18 poslato: 25. Nov, 2013. 11:56 »
Konačno sve gotovo!Nije mi palio svetlo u gepek prostoru i nije pikazivalo na kontrolnoj tabli kad se vrata otvore.Zamenili su polovno-novom bravom i sada sve OK šljaka.  :-D

Sent from my ST23i  

Van mreže dulefontana

« Odgovor #19 poslato: 25. Nov, 2013. 12:51 »
Ako mozes okaci sliku da se vidi da su uspesno odradili posao. Bitno da je sve zavrseno kako treba.