0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Recimo mene zanima htio bi da ugradim maglenke u skodu a ne znam da li postoji instalacija razvwdena do mjesta ugradnje??? Takodje me zanima da li postoji mogucnost resetovanja ili nesto tako board kompjutera? Recimo kad se ukljuci servisni kljuc na displeju..kako ga ugasiti nakon servisa. I sta on prati I ukljucuje se nakon cega? Da li on samo veliki servis obavjestava ili sve vrste servisa...hvala
Ovu temu postavljam kako bi mogao svasta nesto da pitam za fabiu a pri tom da ne otvaram neke nove teme...onda ovde u hodu bi se moglo odgovarati.
blinkanje upozorenja za servisni interval ponistavas tako sto pritisnes dugme za ponistavanje dnevne kilometraze. dok drzis to dugme, drugom rukom okrenes kljuc u kontakt bravi u polozaj kontakta. nakon 5 sekundi pustis taster za ponistavanje dnevne kilometraze, i okrenes ga na levo i drzis tako 2-3 sekunde i pustis. sta god da ispise pritisni ponovo taster, ponovo okreni na levo i drzi tako 2-3 sekunde, ponovo pritisni taster. skines kljuc sa kontakta i gotovo.
Nema šta da povlači prekidač.Ako ima pripremu ili nešto slično u vezi s maglenkama,na prekidaču su već nacrtane maglenke,na desnoj strani.
Moj auto je u elegance opremi i ima taj prekidač za svetla sa dvostrukim izvlačenjem.Standard je zadnja maglenka i ima to nacrtano na prekidaču svetlo je prema desnoj strani.To sam hteo da napišem.