0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Rapid ima dve generacije vozila PQ do 2017.,i MQB A0 od 2017.
Znaci da me skoda prmorava na kineze umesto na originalni uredjaj... A da li je moguce da jednostavno uredjaj nakon montaze radi bez bilo kakvih problema? Da su jednostavno kompatibilni auto sa kog je skinut i moj auto?
RNS315 ima baš fine mape, jbg ažuriranje jeste ~40€ jer on sprži karticu sa koje se mape učitaju i možeš da je baciš. Ako nemaš karticu sa izmenljivim CID pa da se sam igraš u linuxu itditd, no za to opet treba odgovarajući laptop i maltene se ne isplati cimati se.. Baš ima fino obeležene brojeve, adrese, ucrtani putevi, sasvim OK. Nedavno sam radio mape u jednom, skroz korektne
Otkud ti informacija da je redizajnirani Rapid na MQB A0 platformi? Ja koliko znam Scala je izradjena na toj platformi.
Da , to je blues , ali ako je swing iz te generacije component protection zasto nije i Blues? Iskreno razmisljao sam o nekoj originalnoj, Swing , bolero ali ne bih bas da dajem 150-200 e za to... mozda jednom ako se stvori visak nekih para necu zaliti za to ali sada mi je je previse... Navigacija mi ne treba , imam uvek na telefonu...