Autor Tema: Gubi antifriz  (Pročitano 748 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DusanZiZapočeo temu

Gubi antifriz
« poslato: 24. Jan, 2019. 23:06 »
Gubi je po malo tecnost poslednje dve godine. U isto vrwme je poceo unutra i da magli. Majstor mi je rekao da je mali grejac ispod table otisao i da ce ga zameniti. Pored njega je zamenio i cantru i ceo antifriz. Veliki i nimalo jeftin pisao. Sve bilo ok 10 dana i posle toga izgubi tecnost 2 prsta ispod minimuma, majstor gledao kaze unutra i ispod suv i vrv je vazduh. Presao posle 800km i sve bilo ok, rekoh super to je to! Nisam ga vozio 10 dana a on opet 2 prsta ispod minimuma. On ga opet dizao i gledao i kaže vrv dihtung otisao! Sta mi je ciniti?
Izgubio je za mesec litar, merac pokazuje normalan nivo ulja. Na cepu od ulja ima bela pena ali je ona uvek zimi prisutna.
Majstor je super i verujem mu samo mi nije jasno kako menjanje antifriza i tog grejaca dovede do ovoga????
Hvala unapred svima!
  • Vozi: Fabia 1.4 mpi

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Gubi antifriz
« Odgovor #1 poslato: 24. Jan, 2019. 23:24 »
Prelistaj malo forum ima bar 10ak tema o ovome da ne pisemo u  nedogled jedno te isto .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #2 poslato: 25. Jan, 2019. 06:38 »
Prelistah sve teme za fabiju i ne nadjoh... pogledacu opet. Hvala

« Odgovor #4 poslato: 25. Jan, 2019. 14:18 »
Gubio je po malo tecnost poslednje dve godine. U isto vrwme je poceo unutra i da magli. Majstor mi je rekao da je mali grejac ispod table otisao i da ce ga zameniti. Pored njega je zamenio i čantru i ceo antifriz. Veliki i nimalo jeftin pisao.
Sve bilo ok 10 dana i posle toga izgubi tecnost 2 prsta ispod minimuma, majstor gledao kaze unutra i ispod suv i vrv je vazduh. Presao posle 800km i sve bilo ok, rekoh super to je to! Nisam ga vozio 10 dana i posle 10 dana pri prvog startovanja motora ukljucila mi se lampica za tecnost, pogledam i on opet 2 prsta ispod minimuma. On ga opet dizao i gledao i kaže vrv dihtung otisao! Sta mi je ciniti?
Izgubio je za mesec litar, merac pokazuje normalan nivo ulja. Na cepu od ulja ima bela pena ali je ona uvek zimi prisutna.
Majstor je super i verujem mu samo mi nije jasno kako menjanje antifriza i tog grejaca dovede do ovoga????
Hvala unapred svima!