Autor Tema: Paketi opreme  (Pročitano 7193 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži hakkler

Odg: Paketi opreme
« Odgovor #15 poslato: 05. Feb, 2019. 18:07 »
No frx..uspio iskopat. Ali kako je bugarin več spomenuo...nema više free decodera kako je bilo nekad. Ovo što ima je jako šturo..i to i sam vidiš. Ostalo se plaća ako želiš sve vidjet.

Btw mislim da od kolege nije specificirano tržište..makar ambienta ima prednje i zadnje pdc i još nekih điđa (komfort linija opreme..4 strane šta ima ili nema ) Bude sam ako želi c/p. tu ili u garaži.

Btw moja fabia je mislim na 5 strana
Evo soon ima rođendan 24.2.

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
« Odgovor #16 poslato: 05. Feb, 2019. 18:09 »
ostalo ide na mail.
Zašto, tajna je šta ima od opreme?

Mislim da tržište nema uticaja, ovo je prvi kupac birao opremu. Tempomat, maglovke, 16", senzori za svetla/kišu, senzori parkiranja čak i napred je dodatna oprema i ne zavisi od tržišta za koje je namenjen. Ako ima 2 ili 4 airbaga, onda je možda i za tržište Srbije. :-)
  • Vozi: Yeti

Na mreži hakkler

« Odgovor #17 poslato: 05. Feb, 2019. 18:44 »
Ma nije to nista specijalno..nego što si nabrojao. U popisu se navode stvari i koje nema. Zato se čini kao gro toga. Pa opet..za Ambientu fino nakrcano. Prednji i zadnji pdc ? Neke komponente su manje bitne kako za korisnika..tako i za ostale. Npr. jačina alternatora i baterije itd..

Bude autor topica sigurno napravio c/p.

Van mreže Suad83Započeo temu

« Odgovor #18 poslato: 05. Feb, 2019. 20:45 »
Ma cisto sam htjeo da znam sta sve ima npr kada otkljucavam ne pale se ona svjetla ispod retrovizora vjerovatno su mjenjana i par sitnica u svakom slucaju hvala

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Van mreže bugarin

« Odgovor #19 poslato: 05. Feb, 2019. 20:48 »
Ambience nema ta svetla u retrovizorima. Tek elegance. Mada negde tvrde i da idu samo uz senzor za svetla..........
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže salepostman

• RallyeSport
  • L&K ugled: 1
« Odgovor #20 poslato: 05. Feb, 2019. 21:11 »
Ambience nema ta svetla u retrovizorima. Tek elegance. Mada negde tvrde i da idu samo uz senzor za svetla..........
Ja imam svetla u retrovizoru ali nemam automatska svetla, auto kupljen nov u Srbiji. Nemam ni DPF filter.
  • Vozi: Skoda oktavia a5,2.otdi 2008 god

Van mreže bugarin

« Odgovor #21 poslato: 05. Feb, 2019. 21:27 »
eto, to smo razjasnil. znaci ide i bez senzora za svetlo. meni bilo bez veze da zavisi od senzora.

nego, dpf ne spada u opremu ;)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #22 poslato: 05. Feb, 2019. 21:51 »
Ja npr na vrs u nemam ta svetla u retrovizoru , a dolaze mi automobili elegance sa svetlima i bez , doduse vecina ih nema . Verujem da je to dodatna oprema .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže dren

« Odgovor #23 poslato: 05. Feb, 2019. 22:07 »
MOJA OKTAV. 1.9 tdi pd A5  2005 ima svetla u retrovizorima i pale se zajedno sa kratkim svetlima kada odkljucam auto( daljinsko) i gase se kada upalim auto, ima automatsku klimu sti sto ja i suvozac mozemo da namestimo razlicito( naprimer ja na 17C a suvozac na 26C , ima multimediju mfd2 RNS( ima navigaciju,bluetooth ......), senzore za kisu , komande na volanu ,u gepeku uticnicu 12V, naslon za ruku ( ispod ima rashladnu prostoriju  odnosno u nju stize hladan vazduh od klime) isto ima dovod hladnog vazduha u kasetu ispred suvozaca, ima prostor ispod suvozacevog sedista za ostavu,tempomat,podesiv volan i sedista , naslon za ruke na zadnjoj klupi koji se izvlaci iz sedista,ima dovod hladno toplog vazduha pozadi iznad piksle,maglenke, parking senzore,aerbegove napred i pozadi a i sa strane ,sva cetiri podizaca stakala , grejace retrovizora, na istrument tabli pokazuje ako su otvorena neka vrata itd itd zeder( to je sigurno naknadno ugradjeno :)) ) eeee sad koja mu je to oprema i da li je sve fabricki to neznam   A  da napomenem nema dpf filter   .......... ako se setim jos nesto bitno dodacu kasnije :RR)
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #24 poslato: 05. Feb, 2019. 22:17 »
Sem te multimedije i komandi na volanu , manje vise sve standardna oprema za elegance . Tako da je elegance pa je vrvt neko dodavao opermu kad je kupovao auto
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži hakkler

« Odgovor #25 poslato: 05. Feb, 2019. 22:35 »
Kad neće Suad83..evo kako to izgleda sa kodovima opreme kod mene

P.s. mozda nisam slike poslao pravim redosljedom (i pdc je naknadno ugrađen..zato ga nema ovdje na popisu )

Van mreže jovan.ilic.89

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 51
« Odgovor #26 poslato: 06. Feb, 2019. 00:03 »
Зашто је проблем контактирати овлашћени сервис и затражити излиставање опреме по броју шасије? wac1 Претпостављам да их мрзи, али треба бити пристојан и пријатан и увијек ће се наћи неко ко ће изаћи у сусрет, ја сам добио без проблема за 2-3 аута, излистано у pdf-у, ево окачено у прилогу како то изгледа :)

Van mreže Miro MNE

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 24
« Odgovor #27 poslato: 06. Feb, 2019. 16:08 »
Kod opreme nema pravila, bilo je masu akcijskih modela koji su proizilazili iz Ambiente ali nisu bili obilježeni, tako da se po naljepnici vodi kao Ambiente a u suštini ima opreme vise nego Elegance. Isto tako su postojali izložbeni i test modeli koje je fabrika isporučivala salonima opremljena bolje nego što je taj paket opreme u osnovi, i recimo salonski model Ambiente je u pravilu bio bolje opremljen od elegance a koštao je manje od elegance (pogotovo ako je duže skupljao prašinu). Jer niko nije lud da doplaćuje opremu na Ambiente a da ga ispadne skuplje nego elegance sa istom opremom.

Više se orijentištite dezenima sjedišta i ukrasnim lajsnama u interieru ili kodu boje (koja se razlikuje od modelske do modelske godine) ako želite da vidite jel auto nešto krpljen naknadno.
  • Vozi: Fabia 2.0 MPI