0 članova i 60 gostiju pregledaju ovu temu.
.. pre ovoga sam vozio hondu accord ...
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam.
Moram jos samo da odgovorim sto se akorda tice,potpisujem.da kbmvalitetniji auto nikad nije napravljenpresao sa njim 270k i osim sto su poluosovone pukle jer je star 20 god apsolutno nikakav problem nisam imao,potpisujem da kvalitetniji auto od honde ne postoji,naravno mislim na komercijalnu upotrebu
imam jedno pitanje,koliko treba da se motor razradi
Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci
Neverovatno u drugoj temi (zakljucanoj) covek koji je napisao "Trenutno vozim PureTech 1.2 benzin" i "Više mi je važno da uživam u sigurnoj, stabilnoj i “premium” vožnji, bez divljanja preko ograničenja" pita za savet "Sta kupiti?". Da ne verujes kolege sa foruma mu savetuju da kupi Superb sa 2.0TSI 280ks. Alo ljudi, 280 KS coveku koji vozi PureTech 1.2 i ne zeli voznju preko ogranicenja. Ja bi mu rekao, kupi novu Oktaviju 1.5 tsi i uzivaj...
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam. Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci auto brightness na multimediji i tabli? Da li uopste moze ,trazio sam po opcijama i ne nadjoh
Evo posle predjenih 1500km pola grad pola autoput da su moramo. Auto uzet nov i sve radi savršeno, ne mogu nijednu manu da mu nadjem osim da kažem možda malo manjeg gepeka ali meni to nije problem pošto decu nemaju. Još ga nisam važio kako treba ali mislim da ću u povratku na autoputu ubaciti u sport. U autu je bukvalno sve gde treba da bude , neverovatno od pozicije vozača do svih tastera, volana, menjaca i svega ostalog. Prezadovoljan sam čak nije ni tvrd pošto su 16ice na njemu. Možda bi sa 17icama bio tvrdnji to ne znam. Potrošnja autoput 800km 6.5l a brzina od 120-140. Sa jednim rezervoarom komotno do Grčke. Za sad sve pohvale za skodu. E da 1,5tsi je u pitanju