Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
superhik, nikola_ns, mdragoslavm i 28 gostiju pregledaju ovu temu.
.. pre ovoga sam vozio hondu accord ...
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam.
Moram jos samo da odgovorim sto se akorda tice,potpisujem.da kbmvalitetniji auto nikad nije napravljenpresao sa njim 270k i osim sto su poluosovone pukle jer je star 20 god apsolutno nikakav problem nisam imao,potpisujem da kvalitetniji auto od honde ne postoji,naravno mislim na komercijalnu upotrebu
imam jedno pitanje,koliko treba da se motor razradi
Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci
Neverovatno u drugoj temi (zakljucanoj) covek koji je napisao "Trenutno vozim PureTech 1.2 benzin" i "Više mi je važno da uživam u sigurnoj, stabilnoj i “premium” vožnji, bez divljanja preko ograničenja" pita za savet "Sta kupiti?". Da ne verujes kolege sa foruma mu savetuju da kupi Superb sa 2.0TSI 280ks. Alo ljudi, 280 KS coveku koji vozi PureTech 1.2 i ne zeli voznju preko ogranicenja. Ja bi mu rekao, kupi novu Oktaviju 1.5 tsi i uzivaj...
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam. Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci auto brightness na multimediji i tabli? Da li uopste moze ,trazio sam po opcijama i ne nadjoh