Autor Tema: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari  (Pročitano 84539 puta)

superhik, nikola_ns, mdragoslavm i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari
« Odgovor #195 poslato: 16. Avg, 2025. 14:50 »
.. pre ovoga sam vozio hondu accord ...

@wkobre
И кола се возе...
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže dule2303

« Odgovor #196 poslato: 16. Avg, 2025. 18:40 »
Hvala na odgovorima ali honda je honda i tu nema dalje😀😀😀 salu na stranu honda je preskupa , ,za ovaj nov sam mogao samo da uzmem neki hrv 22,23 godiste tako da tu nema price ,novo je novo . Danas sam video da he onaj aktiv tako da rade samo 2 cilindra kada se vozi polako. U svakom slucaju imam je tek 3 dana ali sam fasciniran dizajnom,kako ide,prostorom u kolima. Jedino gde je ustinut je gepek ali mi to nije problem. Mene je kuoio izgled kola i po meni je najlepsi suv od svih koje sam video,prednji deo pogotovo.
  • Vozi: Skoda kamiq

Van mreže dule2303

« Odgovor #197 poslato: 16. Avg, 2025. 21:12 »
Ma necemo i off da idemo to mozemo privatnim porukama,forum je za skodu stoga imam jedno pitanje,koliko treba da se motor razradi tj kada mogu da ga cepam punim gasom. Da li je to isto kao i kod starijih motora ili moze odmah da se vozi normalno  tj da ne razmisljam ako hocu nekog da preteknem

Van mreže fobia24

« Odgovor #198 poslato: 17. Avg, 2025. 07:35 »
Nema neke granice od koje moze odmah pun gas, najbolje je to raditi postepeno i da se do maksimalnih performansi dodje posle 5000km.

Van mreže dule2303

« Odgovor #199 poslato: 18. Avg, 2025. 07:14 »
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam. Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci auto brightness na multimediji i tabli? Da li uopste moze ,trazio sam po opcijama i ne nadjoh

Van mreže Fbia

« Odgovor #200 poslato: 18. Avg, 2025. 09:37 »
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam.
Bravo, ovo volim da procitam. Covek treba da zna da uziva i da postuje ono sto ima. Kamiq je bas racionalan a dobar izbor jos da ima pomicnu zadnju klupu (ostavili su ogroman prostor za putnike pozadi na racun gepeka) bio bi izvanredan. Cak mu 1.5 tsi nije neophodan ali sto da ne ako se moze.
Neverovatno u drugoj temi (zakljucanoj) covek koji je napisao "Trenutno vozim PureTech 1.2 benzin" i "Više mi je važno da uživam u sigurnoj, stabilnoj i “premium” vožnji, bez divljanja preko ograničenja" pita za savet "Sta kupiti?". Da ne verujes kolege sa foruma mu savetuju da kupi Superb sa 2.0TSI 280ks. Alo ljudi, 280 KS coveku koji vozi PureTech 1.2 i ne zeli voznju preko ogranicenja. Ja bi mu rekao, kupi novu Oktaviju 1.5 tsi i uzivaj... Pa ja sa 1.0 tsi skoro nikad nisam imao nedostatak snage u voznji po Srbiji pa cak ni na autoputu, kakvih 280 KS, to je za specificne ljude... Tako da samo uzivaj sa svojim Kamiqom i nemoj da te sekiraju da tehnoloske dzidza-bidze.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Na mreži Zdushan

« Odgovor #201 poslato: 18. Avg, 2025. 10:51 »
Moram jos samo da odgovorim sto se akorda tice,potpisujem.da kbmvalitetniji auto nikad nije napravljenpresao sa njim 270k i osim sto su poluosovone pukle jer je star 20 god apsolutno nikakav problem nisam imao,potpisujem da kvalitetniji auto od honde ne postoji,naravno mislim na komercijalnu upotrebu
Pre svega, čestitke na novoj mašini!
A svak čast i na Akordu prethodnom.
Vreme i koncepti su ga naravno pregazili i sedani polako izumiru. Zacermentirana im je sudbina

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #202 poslato: 18. Avg, 2025. 21:06 »
imam jedno pitanje,koliko treba da se motor razradi
Ovo je pitanje za ovakvu temu
https://forum.skodaforum.rs/index.php?topic=11302.0
Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci
Za sva pitanja potrudi se i pronađi odgovarajuću temu ili otvori novu temu.
  • Vozi: Yeti

Van mreže nikolica84

« Odgovor #203 poslato: 19. Avg, 2025. 00:37 »
Ja sa mojim Kamiq-om izvozao 700+ km i vrlo sam zadovoljan. Narocito ponudom iz Selection opreme. Sve ono sto sam ranije koristio na prethodnim automobilima ovde se objedinilo. Voznja, upravljivost, strvarno sve prelepo. Doduse, jedino odziv gasa me malo smara sto treba da zavrti turbina koju sekundu i ubrza ali posto jos "razradjujem" motor sacekacu preporucenih 2K km pa da spustim DSG u sport i oprobam ga :D
  • Vozi: Skoda Kamiq

Van mreže bibic998

« Odgovor #204 poslato: 19. Avg, 2025. 09:56 »
Neverovatno u drugoj temi (zakljucanoj) covek koji je napisao "Trenutno vozim PureTech 1.2 benzin" i "Više mi je važno da uživam u sigurnoj, stabilnoj i “premium” vožnji, bez divljanja preko ograničenja" pita za savet "Sta kupiti?". Da ne verujes kolege sa foruma mu savetuju da kupi Superb sa 2.0TSI 280ks. Alo ljudi, 280 KS coveku koji vozi PureTech 1.2 i ne zeli voznju preko ogranicenja. Ja bi mu rekao, kupi novu Oktaviju 1.5 tsi i uzivaj...

Haha, taj sam druze. Zakljucali mi temu, poceli da se svadjaju oko gluposti, a ja i dalje odluku doneo nisam. 😂

Realno i 1.2 radi posao, mnogo je na losem glasu, autic ide perfektno, samo da se redovno odrzava.

Da ne silazim offtopic sa foruma, samo nek je dobrih auta i uzivanja u voznji!!!

Licno sta cu da kupim nemam predstavu, motam se izmedju svega i svacega, u pravu si sa te strane npr da je 280 KS previse, ali jbg, sa jedne strane za isti novac 150, 200 konja Octavia nova, sa druge 280 Superb 2 godine stara, da ne kazem nova…  :D

Gledao sam i ovaj Kamiq, deluje super autic u Monte Carlo opremi. Kakav je na duze staze?

Na mreži hakkler

« Odgovor #205 poslato: juče u 13:14 »
Prvi utisak ne zadovoljavajuci nego fenomenalan,kao da imam auto vec 5 god,sve na svom mestubukvalno,komforan ...prezadovoljan sam. Jos jedno pitanje ,da li neko zna kako da se iskljuci auto brightness na multimediji i tabli? Da li uopste moze ,trazio sam po opcijama i ne nadjoh
Probaj tu...