Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ispada da je Sava uhp2 solidna kupovina. Isprobao kocenje sa 240 i krivine na rudniku koliko sam god mogao da idem , nemam zamerku iskreno
PS4 je stigao fabricki na novoj panameri gts,sigurno nije slucajno.
Jbg Nidzo, bas smor. Sa PS4 sam mozda presao oko 1000km, tako da su i utisci do nekle ograniceni. Prvi utisak kada sam namontirao je bio ''WTF, koliko je auto sada udobniji? '' i zaista jeste, ima i do toga naravno sto je guma nova pa ima vise mesa, ali to je bio najveci wow efekat. Kada sam potrosio onaj prvi sloj nekih 300-400 km, testirao sam po krivinama koje obicno prolazim i stvarno sam odusevljen, totalno ne spojivo, ali guma i udobnija i da drzi bolje. Npr. rampa za izlazak sa auto puta, iskljucenje Zmaj iz pravca grada ka Bezaniji, odlicno za testiranje limita gripa. Mislim da bi RS imao smisla i da bi karakteristike dosle do izrazaja moraju biti montirane premium gume, sa sportskim karakteristikama. Inace Pilot Sport 4 je sada na akciji u beogumi i negde je oko 12k po komadu, tek onda mid range gume gube smisao.
A za ovo za rs mora premium guma da bi imao smisao , ljudi nije to rs6 pobogu nego auto od 250 ks . Ne mora ali od bolje gume glava ne boli , sem kad potegnes u rupu