Autor Tema: DPF SERVIS UŽICE- REGENERACIJA DPF FILTERA  (Pročitano 3100 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži petarp031Započeo temu

DPF SERVIS UŽICE- REGENERACIJA DPF FILTERA
« poslato: 08. Mar, 2019. 15:06 »
Kolege,
meni ova usluga za sada nije potrebna, ali bih podelio sa vama informaciju o servisu koji su otvorili drugari.
Čuveni servis PRESTIGE SEVOJNO, prepoznatljivilji po Saši električaru koji rešava probleme sa elektronikom na svim prevoznim sredstvima, za koga su čuli u Beogradu, Crnog Gori i BIH je proširio svoju uslugu na DPF SERVIS. Potrebna im je reklama kako bi se probili na tržište, nude posebnu uslugu u odnosu na ostale, a glavne prednosti su navedene u nastavku.
Jedan od važnih procesa tokom regeneracije (čiscenja) DPF filtera, jeste i SUŠENJE. Nakon tretiranja sa specijalnim deterdžentom namenjenim iskljucivo za ovu svrhu, sušenje je jako bitan ciklus, jer nakon ispiranje DPF filtera od naslaga čadji njegova struktura ostaje VLAŽNA. U takvom stanju, ako se DPF filter namontira na vozilo, pojavljuju se nus pojave, kao sto je ubrzano taloženje čestica gareži, a posebno u zimskim uslovima kada može doći do pucanje saća filtera.Nakon montiranja na vozilo pojavljuje se beli dim iz izduva u vidu vodene pare, koja takodje dopire i u diferencijalni senzor i tom prilikom ga ostećuje, nakon cega više nece pokazivati stvarne vrednosti, već lažirane. Susenje se obavlja tako sto se velika kolicina ugrejanog vazduha, pod pritiskom usmerava u sam filter i zavisno od njegove zapremine, konstrukcije i velicine temperatura dozira i do 600  °C. Pre zakazivanja  tretmana kod drugih servisa treba se dobro raspitati, kako ce vaš DPF filter biti osušen. Nezeljene posledice uvek koštaju više.
Radi se o izuzetno skupoj mašini, različitoj od dosadašnjih i za sada jedina u našoj državi koja nudi ovakav tretman.
Cena čišćenja iznosi 100 eura, pošto se radi o starim škodašima, odobravaju popust od 10% na naše članove, dok za mehaničare imaju specijalne ponude.
Brojevi za kontakt su Saša 0641259546 i Darko 0691492614
Slabo koriste računare, zato ja otvaram ovu temu pa ću eventualne upite njima prosleđivati i nadam se brzo dobiti odgovore.
U nastavku kačim par materijala.


[/list]

Na mreži petarp031Započeo temu

Odg: DPF SERVIS UŽICE- REGENERACIJA DPF FILTERA
« Odgovor #1 poslato: 08. Mar, 2019. 15:34 »
Ne znam da li moze da se otvori video, pokusacu da okacim. http://cloud.tapatalk.com/s/5c827d699cd04/video-30d8a3cdd1ec481ca80a73773aa2f631-V.mp4

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pretraga foruma [Google]