Autor Tema: Skoda Octavia A5 problem oko elektronike  (Pročitano 782 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže AdisZapočeo temu

• Registrovan
  • Ugled: 0
Skoda Octavia A5 problem oko elektronike
« poslato: 05. Apr, 2019. 20:09 »
Pozdrav svima
Imam problem sa Skodom Octaviom A5,brat je dirao osigurace htjeo da zamijeni osigurac unutarnjeg svjetla međutim dirao je pogresne osigurace naravno nije pitao nikoga pa je vadio sve osigurace pod haubom gledao da nije neki pregorio i vracao kad je dao kontakt ima sta i da se vidi greska ABS i Volana ali to nije sve,ne pokazuje kilometar sat obrtaje ni brzinu niti radi board komp. ,vase misljenje???
  • Vozi: Skoda Octavia A5 1.9 77kw

Na mreži AcoSk

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
Odg: Skoda Octavia A5 problem oko elektronike
« Odgovor #1 poslato: 05. Apr, 2019. 22:42 »
Neki od osiguraca verovatno nije vratio na svoje mesto, jer samo vadjenjem i vracanjem osiguraca nije mogao nista lose da napravi (nadam se da auto nije radio niti dat kontakt dok je vadio osigurace).

Van mreže AdisZapočeo temu

• Registrovan
  • Ugled: 0
« Odgovor #2 poslato: 05. Apr, 2019. 22:58 »
Nije bio kontakt niti auto upaljen moguce da je bio kljuc u bravi ali mislim da to nije kontakt dok se ne okrene kljuc na prvi stepen,sutra ce odvuci majstoru da pogleda staje,kaze da je vratio osigurace,moguce da nije prilikom vracanja osiguraca koji pregorio,al nesmijem mu rec da dira ponovo da nece veci belaj napravit.
  • Vozi: Skoda Octavia A5 1.9 77kw

Van mreže stadiuz97

• Ambition
  • Ugled: 1
« Odgovor #3 poslato: 06. Apr, 2019. 19:10 »
Meni se ovo desilo nedavno dirao sam kutiju gdje su releji i vadio jedan po jedan i vracao ih na svoje mjesto kasnije kada sam dao kontakt greska esp i servo.
 Kada sam upalio i krenuo voziti greske su nestale same od sebe
  • Vozi: Skoda Octavia II A5 2006

Na mreži AcoSk

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #4 poslato: 06. Apr, 2019. 19:22 »
To je druga stvar. Svaki put kada ti moduli ostanu bez struje, prijave gresku koja se resetuje cim se zapocne voznja tj. cim se "kalibrisu" senzori ugla volana.
A @adis-u je problem sto nece da se ugase lampice ni u voznji (bar sam ja tako shvatio), a i ne radi mu inst. tabla.