0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
...ne prodaju se ove tako brzo, na oglasima i po 2-3 mj stoje tako da se nece valjda prodat za 10-15 ak dana...
Ne bih da Vam kvarim raspoloženje, ali moja, i iskustva ljudi koje znam, su upravo suprotna - sa obe strane Drine. Ono što valja se proda za 10-15 dana, a ono što ne valja stoji na placevima 2-3 meseca. Imajte na umu da Vi niste jedini koji kupuje kola i da u masi krševa dobar auto brzo i lako nađe kupca, bez obzira na malo veću cenu. Pogotovo što Oktavija nije egzotičan model već razumna kupovina i samim tim vrlo tražen auto.
@sarajevo123 šta si kupio?
Hehe Kupio sam suzukija sx4 4x4 2012g 1.6 benzin 88kw na kraju.Ipak sam se opet odlucio na benzin + LPG zbog uglavnom gradske voznje a octavia 4x4 ne nudi nista sem 1.8 turbo benzinca koji se nije pokazao bas najbolje.Vozio sam fabiu, zato je skoda opet bila prvi favorit, ali nisam mogo naci sto mi odgovara,jbg.Sve iz uvoza sa sumnjivim kilometrazama.Ovo mi je izletilo od prvog vlasnika,kupljeno u mom gradu sa 140k na satu.Zasad sam prezadovoljan Sent from my LG-M250
1.8 tubro se nije pokazao bas najbolje ? Ne znam ko te to slagao Ako mislis na 1.8tsi i ok ima nekih problema , ali ako mislis na 1.8t stari tip motora , evo ja ti tvrdim da je je bolji od svih motora iz vagen grupacije .