Autor Tema: Octavija odjednom izgubila snagu na magistrali  (Pročitano 3297 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragi 91Započeo temu

Odg: Octavija odjednom izgubila snagu na magistrali
« Odgovor #30 poslato: 27. Jun, 2019. 18:15 »
Ta jedna dizna(od 4 nove ) sto kao nova nije valjala je zamenjena novim 5. diznom  :bravo: Trenutno razradjujem auto..
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6 TDI 110 ks Ambition 2016

Van mreže Slavisa8

• Test Drive
  • *
  • L&K ugled: 0
« Odgovor #31 poslato: 26. Jul, 2021. 19:23 »
Pozdrav drugari, imam problem na svojoj Octaviji RS (dizel 2015) u toku voznje mi auto baci u safe mode, poce da trese i upali sve lampice u autu.. Par puta je upalim i ugasim i vrati se u normalu. Volio bih da znam u cemu je problem  :(
  • Vozi: Skoda Octavia Rs 2015

Na mreži dixon

« Odgovor #32 poslato: 26. Jul, 2021. 19:39 »
Мора се накачити на комп да се види у чему је проблем.... Много је разлога за safe mode... А омашио си и тему, нек админ направи нову :)

Van mreže Slavisa8

• Test Drive
  • *
  • L&K ugled: 0
« Odgovor #33 poslato: 26. Jul, 2021. 19:44 »
Izvinjavam se za temu. Majstor mi prikopcao i kaze da je nekakav pritisak na diznama (ako sam se dobro izrazio) i jos neki pritisak na uljnoj pumpi (on se javio prije 2000 km i nije nikakve probleme pravio)
  • Vozi: Skoda Octavia Rs 2015

Van mreže Super 20

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 3
« Odgovor #34 poslato: 26. Jul, 2021. 21:42 »
Pozdrav drugari, imam problem na svojoj Octaviji RS (dizel 2015) u toku voznje mi auto baci u safe mode, poce da trese i upali sve lampice u autu.. Par puta je upalim i ugasim i vrati se u normalu. Volio bih da znam u cemu je problem  :(

I mene se desilo prvi put na povratku sa odmora a drugi put ovog vikenda da se upali sijalicka za adaptivni tempomat, ona dole i sijalicka za grejaci ili kako god da se zove ono naradjasta zicka :). Auto ne ulazi u safe mode, izgasnem ga jednom i upalim lampice nestaju. Sutra verovatno cu da idem u ovlasceni ako ima sansa da detektuju sta je i kako je posto verojatno sutra sijalicke nece sveteti.
  • Vozi: Superb