Autor Tema: Skoda KODIAQ facelift  (Pročitano 11321 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dzambi

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 0
Odg: Skoda KODIAQ facelift
« Odgovor #30 poslato: 19. Avg, 2021. 16:31 »
U prilogu je aktuelni cenovnik koji sam zvanično dobio na mail. Uporedite cene, samoobjasnjavajuce je, da ne trosim reci...
  • Vozi: yeti 2010

Van mreže varicak

• Laurin&Klement
  • Ugled: 7
« Odgovor #31 poslato: 19. Avg, 2021. 17:32 »
Sa njima se nikad ne zna, može da se pregovara. Rekao bih da nije vreme za kupovinu, predugački rokovi isporuke, sve više fabričkih felera, naduvane cene. Treba sačekati.

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #32 poslato: 19. Avg, 2021. 18:44 »
Cene skacu za sve, evro devalvira. Rokovi isporuke ce neko vreme ostati dugacki jer ce se kriza sa poluprovodnicima nastaviti i u narednoj godini. Skoda je napunila lagere nedovrsenih automobila, a komponenti nema. Rokovi ce se produzavati sve vise. Ko zeli da kupi skodu, najbolje je napraviti neku konfiguraciju i naruciti auto da se zauzme red na listi cekanja, pa se kasnije moze menjati konfiguracija ili cak odustati sve dok konfiguracija ne bude potvrdjena. Octavia koju sam ja narucio u februaru jos nije gotova i ne zna se kada ce biti. Na te cenovnike se moze ocekivati neki popust. Kod oktavije konkretno je skocila cena isto od februara do jula, ali su se i paketi opreme promenili u Sloveniji gde sam narucio pa se za tu jacu cenu dobije jos nesto od dodatne opreme vise.

Van mreže dzambi

• Test Drive
  • *
« Odgovor #33 poslato: 20. Avg, 2021. 09:54 »
Zahvaljujem se na odgovorima, komentarima i predlozima. Saglasan sam da ne treba zuriti tj. da nije pravi momenat, ali po svemu sudeci nece se citava ova zbrka u narednih par godina ni stabilizovati (mozda moze biti samo jos gore). S tim u vezi, opredeljujem se za taktiku aktivnog pracenja cenovnika/akcija/popusta, pa ako neko nesto primeti neka pise/objavljuje ovde (a svakako cu i ja ovde raditi update ukoliko smatram da je nesto vredno pomena).

Ako je neko dobar u pregovorima, moze krenuti sa mnom da ubijamo cenu pa posle da se pocastimo i zalijemo, kako je vec red  =)) =))

Van mreže HellBlaze

• RallyeSport
  • Ugled: 9
« Odgovor #34 poslato: 20. Avg, 2021. 14:50 »
Ja planiram uskoro da idem na pregovore oko sklapanja custom konfiguracije pa ću javiti kako je prošlo :)

Van mreže varicak

• Laurin&Klement
  • Ugled: 7
« Odgovor #35 poslato: 20. Avg, 2021. 15:45 »
Daj neke detalje, koji auto, osnovni paket, dodaci.. I srećno!

Van mreže dzambi

• Test Drive
  • *
« Odgovor #36 poslato: 24. Avg, 2021. 16:04 »
Da nema neko mozda info da li u septembru izlazi novi cenovnik (eventualno sa nekom nizom cenom, ako se "predju")? Posto je u julu vazio jedan, u avgustu je vec novi aktuelan, logicno mi je da mozda lansiraju novi...

Van mreže HellBlaze

• RallyeSport
  • Ugled: 9
Skoda KODIAQ facelift
« Odgovor #37 poslato: 17. Sep, 2021. 09:31 »
Nema niže, samo skuplje od oktobra :)

Juče sastavio i poručio lepu konfiguraciju, ne znam da li da otvaram zasebnu temu, jer će da stigne okvirno za 120-200 dana :)

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #38 poslato: 17. Sep, 2021. 15:17 »
Cestitke i samo strpljenje. Kodijak je prioritet posle fabije i eniaka. Oktavija se najvise zrtvuje. Kod mene u naselju je jedan stigao prosle nedelje. Evo malo viri.

Na mreži 2 Busy

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
« Odgovor #39 poslato: 17. Sep, 2021. 16:05 »
Idemo, Nino! Samo jako!!!