Kolege škodisti, lepa vest koja se tiče našeg okupljanja u Novom Sadu:
Auto Centar Intersrem, Novi Sad, prihvatio je naš predlog da podrži okupljanje. O svemu više narednih dana, no ovo je najbitnije od onog što je dogovoreno:
Skup će se održati onako kako smo se mi forumaši usaglasili i dogovorili: 27. jula na Tvrđavi, na platou kod Akademije umetnosti, sa početkom u 17h.
AC Intersrem će nas podržati logistički i materijalno. Ovom prilikom ću spomenuti stavke za koje mislim da su vam najinteresantnije:
- majice za sve učesnike skupa,
- prigodne poklon-pakete,
- dva test vozila za vožnju i razgledanje :-))) : Kodiaq i Karoq, a vrlo verovatno i ekskluzivno - Scala (mislim da postoji jedna u Srbiji); u Intersrem stiže tek u Septembru,
- osveženje za sve učesnike.
Pre nedelju dana započeli smo organizaciju NS skupa sa skromnim budžetom i logistikom pa sam računao na maksimalno 15tak automobila/učesnika, no dobijena podrška AC Intersrema omogućiće nam da se okupimo u većem broju:
1. Kako je Škoda brend koji svoja vozila promoviše kao porodični auto, predloženo je da da dođemo sa suprugama, decom, kucama, macama :-)... Predlog smo prihvatili, znači, povedite na skup Vama drage...
2. Intersrem kao naš partner u organizaciji, objaviće vest o događaju na svojoj FB stranici, te ćemo imati i goste koji nisu članovi foruma - taman dobra prilika da sektašimo i na licu mesta ih učlanimo u našu grupu, hehehe...

Da ne dužim, nego da pređem na ono možda sa čime sam trebao započeti:
Za ovakav boost našeg skupa zahvalnost dugujemo:
- našim forumašima HellBlase-u i 2 Busy-u koji su sa mnom prethodnih dana razmenjivali ideje, predloge, vodili i usmeravali organizaciju skupa i učestvovali u pregovorima sa AC Intersremom, kao i adminu foruma (Bugarin) koji nas je podržao, ohrabrio i dao nam odrešene ruke za pregovore
i
-Draganu Božinu, direktoru, i Petru Plužareviću, zameniku direktora AC Intersrem Novi Sad, koji su razumeli naše potrebe, u kratkom roku nas obradovali lepim vestima i pozvali na razgovor, i izašli u susret našim zahtevima potpuno iskreno, bez ustezanja i uslovljavanja!
Naziv skupa je:
"Novi Sad Skoda Open Day, uz podršku AC Intersrem, Novi Sad"