Autor Tema: Keyless sistem paljenja i sigurnost  (Pročitano 3839 puta)

Ljuba, mtesic i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži m@c|-|oR

Odg: Keyless sistem paljenja i sigurnost
« Odgovor #15 poslato: juče u 20:31 »
Hvala ti na odgovoru Željko.
Izgleda da ni Škodi nije potpuno jasno šta prodaju i nude.
Ono što sam saznao od jednog od distributera je da
Keyless go znači ono što si ti naveo - pokretanje i isključivanje motora bez ključa.
Keyless entry je ulazak u vozilo bez ključa.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #16 poslato: juče u 20:50 »
https://www.skoda-storyboard.com/en/kessy_en/

Ово је Шкодино објашњење комплетног KESSY система (Keyless Entry, Start and Exit System).
Нажалост, пречесто наилазимо на мало знања, да не кажем много незнања, код продаваца-сервисера возила.
Ценим да Шкода ипак има само ова два система: Keyless Go (описао) и KESSY (видео са горњег линка).
Сигуран сам да нема само Keyless Entry (улазак без кључа а стартовање на кључ).  :o
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže fobia24

« Odgovor #17 poslato: danas u 07:00 »
Na oktaviji 2024 imam kessy sa alaramom u Selection opremi i imam sentore na bravama koji ne rade. Dakle, ne mogu da prislonim ruku i otkljucam tako. Takodje, na daljincu imam i dugme za otvaranje gepeka koje ne funkcionise. Auto nema elektro otvaranje gepeka, ali se cak ni ne otkljucava. Dakle, dugme nema nikakvu funkciju. Sve ovo imam na drugoj oktaviji rs 2021 i isto se zove.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #18 poslato: danas u 08:15 »
Да ли на RSu KESSY функционише како би требало?

Можда да на овој другој О провериш да ли има сав потребан хардвер за KESSY (сензори, антене, ...), па да се кодирањем стави у функцију.

Van mreže fobia24

« Odgovor #19 poslato: danas u 09:21 »
Da, na rs ima sve te funkcije. Ocekivao sam sa tim sistemom dobijem sve to, ali sam ocigledno dobio samo dugme za start umesto kljuca. Inace je Kessy Go u opremi.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #20 poslato: danas u 10:16 »
Човече!
Који безобразлук и играње речима!
KESSY је општеприхваћена скраћеница за фул систем, а 23е је код Шкоде био термин Keyless Go, да би га сада крстили KESSY Go!?
Свака им част!  :(