Autor Tema: Lasta - Tehnički pregled - povoljna cena u Beogradu i Mladenovcu  (Pročitano 449 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže rnebojsaZapočeo temu

Velika većina servisa u Beogradu a verovatno i u drugim mestima ima sličnu cenu tehničkog pregleda i ta cena je trenutno prilično velika.
Možda će nekome biti od koristi informacija da Lasta ( http://lasta.rs/2018/12/najeftiniji-tehnicki-pregled-u-beogradu/ )  u Beogradu i Mladenovcu ima znatno jeftinije cene tehničkog u odnosu na druge servise.
Ja sam za Skodu kod Laste tehnički platio(13.7.2019.) 1.700 din a u ostalim servisima u Beogradu kod kojih sam pitao za cenu iznos je bio oko 4.000,00 din.
Napomena: infromacija na stranici čiji link sam postavio nije tačna što se tiče radnog vremena Lastinog servisa u Beogradu, ovaj servis radi od 07:00 do 20:00 i ovaj servis radi i subotom, za servis u Mladenovcu ne znam da li je sve što je napisano tačno.
U svakom slučaju pre odlaska je nabolje pozvati telefonom(broj je naveden u članku) i sve(cena, radno vreme, ..) proveriti jer sve ovo što sam napisaone mora da bude tačno i u momentu kada neko drugi bude trebao da vozi kola na tehnički.
 
  • Vozi: Octavia 1.2tsi , 2010 god.

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

Odg: Tehnički pregled - povoljna cena u Beogradu i Mladenovcu
« Odgovor #1 poslato: 13. Jul, 2019. 18:18 »
Tehnicki pregled lasta u Mladenovcu je bila zatvorena pre 2 meseca zbog nekih nepravilnosti bilo je price da se nece ni otvarati opet , ne znam da li de nesto promenilo od tad. Tehnicki je bio 2300 radio sam na octaviji u februaru .
  • Vozi: MK2 1.6 D