Autor Tema: Novi Sad Skoda Open Day, uz podršku AC Intersrem, Novi Sad  (Pročitano 21727 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Novi Sad Skoda Open Day, uz podršku AC Intersrem, Novi Sad
« Odgovor #90 poslato: 27. Jul, 2019. 22:07 »
Ja sam opalio samo dve slike  :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže HellBlaze

« Odgovor #91 poslato: 27. Jul, 2019. 22:45 »
Evo fotki (kliknite na preview za google album)

Za admine i sve koji bi zeleli slike u maksimalnoj rezoluciji (980 MB) evo linka za download slika koji ce biti aktivan 7 dana > LINK

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #92 poslato: 27. Jul, 2019. 23:18 »
Hvala, slike su top!
Skup je bio odličan! Dobra organizacija ljudi iz NS, fenomenalna podrška AC Intersrem,  najnovija vozila Škode na testu i nisu se gasila svo vreme, pokloni za sve učesnike, posećenost skupa na zavidnom nivou!
Broj vozila Škode premašio je sva očekivanja!

• Vozi: Yeti

Van mreže HellBlaze

Novi Sad Skoda Open Day, uz podršku AC Intersrem, Novi Sad
« Odgovor #93 poslato: 27. Jul, 2019. 23:23 »
Ja sam prebrojao ukupno 26 vozila plus 3 test vozila iz Intersrema i 40+ ljudi, čisto da se zna statistika :)

Van mreže ljusasd

« Odgovor #94 poslato: 28. Jul, 2019. 01:16 »
Skup je bio odličan! Svaka čast organizatorima i "Intersrem" - u na svemu što su nam priredili danas!!!

Zadovoljstvo mi je bilo upoznati i lično dosta Vas  sa ovog foruma koje sam znao samo ovako preko prepiski.

I da,  kao što je kolega slobodanalex u jednoj od poruka u ovoj temi i napisao, danas je prisutnima ekskluzivno prikazan i moj novi Škodilak. :)) :)) :))

Obećavam predstavljanje uskoro i u garaži.
  • Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #95 poslato: 28. Jul, 2019. 01:32 »
Skup je bio odličan! Svaka čast organizatorima i "Intersrem" - u na svemu što su nam priredili danas!!!

Zadovoljstvo mi je bilo upoznati i lično dosta Vas  sa ovog foruma koje sam znao samo ovako preko prepiski.

I da,  kao što je kolega slobodanalex u jednoj od poruka u ovoj temi i napisao, danas je prisutnima ekskluzivno prikazan i moj novi Škodilak. :)) :)) :))

Obećavam predstavljanje uskoro i u garaži.

Nestrpljivo cekamo garazu :) . Ja sam odusevljen koliko je bilo ljudi , svaka cast za organizaciju za tako malo vreme . Nadam se da cemo se vise skupljati i druziti  :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže fobia24

« Odgovor #96 poslato: 28. Jul, 2019. 07:30 »
Odlično ste se organizovali i svaka cast dileru! Za svaku pohvalu. Jel ste ispitali policajce kako cuvaju rapide? Bas me zanima u koliko smena se voze? Koliko je preso taj rapid?

Poslano z mojega SM-G965F z uporabo Tapatalk

Na mreži MAKS

« Odgovor #97 poslato: 28. Jul, 2019. 07:53 »
Svaka cast na organizaciji skupa. Sve odradjeno lepo i fino. Test skodilaka i osvezenje.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže HellBlaze

« Odgovor #98 poslato: 28. Jul, 2019. 08:08 »
Scala je prešla bezmalo 100km u testiranju i mislim da je bila apsolutni hit!

Van mreže petarp031

« Odgovor #99 poslato: 28. Jul, 2019. 12:21 »
Drugari, sve cestitke za organizaciju, bilo je odlicno. Intersrem se pokazao kao odlican partner, a zaposleni sa kojima smo testirali zujalice su na visini zadatka, raspolozeni za pricu, zezanje. Scala je na mene ostavila bas dobar utisak, nisam ocekivao da je onako dobra u voznji. Jedina nedoumica je karoq za koji ne verujem da je 1.5 tsi, obzirom da je devojka nama rekla da se radi o 1.0 motoru, a decko iz scale da je 1.5. Po zvuku bih rekao da je ipak 1.5. Generalno meni scala bas zivahnije vuce i prijatnija je za voznju, o lezanju ne bih ni komentarisao.
Tibore, hvala ti sto si pokrenuo pricu za druzenje koje je preraslo u veci skup. Nadam se da cemo ponovo nesto organizovati u nekom drugom gradu.
Veliki pozdrav uz par fotografija.

Poslato sa ANE-LX1  

Van mreže petarp031

« Odgovor #100 poslato: 28. Jul, 2019. 12:59 »
Jos jednu sitnicu nisam prokomentarisao, urednik Auto Bilda je super lik, sve pohvale za njega.

Poslato sa ANE-LX1  

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #101 poslato: 28. Jul, 2019. 13:51 »
Svaka cast na organizaciji.Bas mi krivo sto nisam mogao doci.Nadam se da ce biti jos ovakvih desavanja kao i ranije... :bravo: :bravo:
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Na mreži mtesicZapočeo temu

« Odgovor #102 poslato: 28. Jul, 2019. 15:47 »
Drugari, hvala svima što ste bili sa nama juče, neki i pomerajući druge obaveze, neki u ne savršenom zdravstvenom stanju, no svaki učesnik i svaki auto je doprineo da skup bude takav kakav je bio, da se svi lepo osećamo, te da se prezadovoljni i puni utisaka vratimo svojim kućama.

Hvala Peđi za pažnju - okvire tablica; prvo što sam jutros uradio je da sam ih namontirao!

Hvala Buci na pažnji - dobio sam od njega kasetu sa moju Fabijicu, dakle, ona je sada bez premca najlepši, najmoćniji i najluksiznije opemljeni auto izložen na jučerašnjem skupu  =))

Hvala Ninoslavu na fotografijama, toliko su dobrog kvaliteta i toliko je momenata zabeleženo - zamislite koliko bismo bili uskraćeni da nismo imali njega koji je jučerašnji dan i tome posvetio (pogotovo kroz vreme, kada ostaje samo opšti utisak a detalji prirodno blede). Ja sam onu zajedničku fotku (svi u Škodinim majicama) stavio kao Wallpaper što i vama preporučujem.

Spakovao sam paket za Stalkera, sutra mu šaljem pa će se i on javiti...

Hvala još jednom Draganu, Petru, devojkama i momcima iz Intersrema...
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #103 poslato: 28. Jul, 2019. 17:08 »
Oooo, sad je Fabija Style. :)

Послато са SM-A605FN  

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #104 poslato: 29. Jul, 2019. 09:00 »
Odličan skup i organizacija, sve pohvale!

Na skupu sam probao Karoq i moj utisak je da je baš lep za vožnju, ako je u njemu 1.0 TSI kao što mi je rečeno mogu reći da odlično ide sa tim motorom, i zvuk mi je bio lep, lepo ubrzava, lepo i koči bez nekog osetnog naginjanja napred, po kaldrmi sam dao malo gasa i mogu reći da je udoban.
Inače sam bio mišljenja da je Karoq uži od Octavie i da unutra ima uža sedišta ali nije tako, čak sam premerio zadnja sedišta u Karoqu i ista su kao kod Octavie, jedino je malo manji prostor u kabini ali se sedi više pa može poslužiti kao pristojna zamena za Octaviu ako neko želi da pređe u SUV segment.

Posle njega sam probao i Kodiaq Scout 2.0 TSI DSG, za njega mogu reći samo da je perverzija udobnosti i snage, prelep auto, predivan u svakom pogledu, sve preporuke!
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket