Autor Tema: Problem u kabini  (Pročitano 1675 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bojani983Započeo temu

Problem u kabini
« poslato: 06. Avg, 2019. 16:57 »
Pozdrav svima, posedujem automobil Skoda Octavia (2017. god). U poslednje vreme primecujem jedan problem u voznji. Naime, pri voznji od 120 km/h i vise u predelu sofersajbne (deo kod suvozaca) cujem neki zvuk / pucketanje (nesto nalik pucketanju u zvucniku, ili zujanje...). Kada se smanji brzina ovaj zvuk / pucketanje nestane. Da li se neko susretao sa ovim i da li znate sta bi moglo biti?
Unapred hvala na odgovoru
Pozdrav
  • Vozi: Skoda Octavia

Van mreže tivan

Odg: Problem u kabini
« Odgovor #1 poslato: 07. Avg, 2019. 10:15 »
Ja sam se sa tim susreo na renaultu dok sam ga imao, i pri  nesto manjim brzinama. Nisam mogao dokuciti sta pucketa dok nisam u jednom trenutku skuzio suhi list od drveta ispod gume na dnu prozora sa vanjske strane. Iznutra se ne vidi vec samo iz vana, a pri brzini pocne da lamata i cuje se. Pa provjeri to ako nisi vec.
  • Vozi: Octavia 3, 1.6 TDI

Van mreže tivan

« Odgovor #2 poslato: 06. Sep, 2019. 12:37 »
Moram napisati da sam i sa svojom octaviom ovako nesto cuo...brzina je bila preko 100 km/h. Pucketanje mi se cini kao da dolazi od napred ispod sofer sajbe, recimo gdje je ventilacija za odmagljivanje prednje sajbe.
  • Vozi: Octavia 3, 1.6 TDI

Na mreži MAKS

« Odgovor #3 poslato: 06. Sep, 2019. 21:08 »
Meni je tandrkala kopca od pojasa.  =)) Dok sam ukacio sta je, :( >:( hteo sam ceo auto da rasturim. :). Zato obrati paznju . Sam prodrmaj neke delove i istrazuj.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE