Sve normala do danas..kupio je prije 28 dana
Ispred kancelarije normalno upalio..dosao na jedan parking ugasim..nisam izasao iz auta, upalim ga nakon 10 sekundi jer sam smetao liku da izadje...krenu svirat neka upozorenja i popali sve zive lampice na tabli i greske na displeju..
Ja se pomjerim par metara i ugasim..izadjem vani, zakljucam..reko da se resetuje sistem..udjem ponovo i krece dernek
Auto se uapli normala ali se ugasi nakon sekundu vremena..ostane aktivan "kontakt"
Ali prilikom paljenja ne upali nijednu lampicu na tabli, kao prilikom normalnog paljenja i ocitavanja svih tih sistema..tacnije upali se samo jedna..lampica crvenog volana i uzvicnik pored nje..ta ista lampica se palila svaki put kada ulazim u auto i ono ocita prisustvo kljuca cuje se zvuk kao otkljucavanja neceg u tabli..jer je keyless paljenje vozila
Eh sad se to ne ocita uopste kad udjem, znaci ne prepozna kljuc...nego upali tu lampicu na sekund kad upali auto..i onda se ugasi sve..probam, ne mogu ni otkljucat ni zakljucat auto daljincem, nista
Kontam da nije do baterije u kljucu pa ne salje signal..iako mi nije nijedom pisalo na tabli da je baterija pri kraju..a navodno bi trebalo..kupim na trafici bateriju, zamjenim..samo mi se vrati daljinsko zakljucavanje i nista vise, ostalo sve isto...
Kaze mi lik moras orginal bateriju..ok u blizini Skodin servis, uhvatim ih 5 min prije kraja radnog vremena, kupim kod njih bateriju, isti klinac
Zovem podrsku na putu..dodju, zaklemaju me zbog akumulatora, nista...skopcaju dijagnostiku (neka univerzalna)...kaze izbacuje mi gresku bez opisa i ne mogu je ponistiti
Posto sam ugradio Cobru prije 7 dana zovem lika da dodje..donese on VCDS da uradi dinagnostiku...izbaci mu bruku gresaka i svaka u opisu ima da ne moze uspostaviti konekciju sa sistemom
Raskopca on Cobru, ugasi je skroz da me ubijedi da nije do nje..i fakat sve isto
Auto upali i nakon sekunde se ugasi
Kad zakljucam auto...aktivira i Cobru i fabricki alarm, preklopi retrovizore..ali ostanu otkljucana prednja vrata i gepek..samo zadnja se vrata zakljucaju...cim otvorim prednja bez otkljucavanja, upale se oba alarma..ali su otkljucana
Znaci nesto yebeno sa strujom nije uredu..nema komunikacije nista ni sa cim
Nemam rezervni kljuc kao sto sam pisao na drugoj temi da vidim jel do toga
Na kraju me odslepaju kod jednog autoelektricara koji sumnja na neki dio pa ce kao vidjeti...a do tada, ima li ko ikakvu ideju ili iskustvo sta bi moglo da bude???