Autor Tema: Skoda Octavia A5 Fl 1.6tdi gubi vodu oko kucista filtera ulja.  (Pročitano 2328 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže maticsbbZapočeo temu

• Active
  • **
  • Ugled: 0
Pozdrav,

Kod tate auto, Skoda Octavia 1.6tdi 2011god, gubi pomalo vodu. Majstor kaze da oko kucista filtera ulja ulazi antifriz u njega radi hladjenja ili zagrevanja i da je propala neka gumica i da treba da zamenim celo komplet kuciste? Jel moguce to? Posto dosad nisam imao takav slucaj? Nekome poznato tako nesto?

Drugo pitanje, kako se zove program ili sta vec kao sto recimo ima Fiat Eper, ali za Skodu. Gde mogu i sam da vidim takve stvari. Nemam dostupnost ovlascenih servisa vec se auto servisira kod lokalnih majstora. Pa mi vise treba zbog njih nego zbog mene.

pozz
  • Vozi: Skoda Octavia 1.2tsi

• Active
  • **
Odg: Skoda Octavia A5 Fl 1.6tdi gubi vodu oko kucista filtera ulja.
« Odgovor #1 poslato: 09. Avg, 2019. 13:12 »
Evo skinut deo. Stvarno je kuciste ulja i prolazi antifriz. Cena u ovlascenom servisu sitnica. 42000din. Jel ima neko negde info da li ima u kopiji ili bilo sta jeftinije?

Van mreže Filip BG

• Laurin&Klement
  • Ugled: 17
Naš Član Buca Škoda Mladenovac se bavi prodajom delova. Preporučujem da ga kontaktirate i raspitate se o ceni polovnog dela.
Da li mi se čini ili sa slike izgleda da postoji i neki dihtung. Možda je moguće zameniti samo njega ako pušta baš tu?
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

• Active
  • **
Odg: Skoda Octavia A5 Fl 1.6tdi gubi vodu oko kucista filtera ulja.
« Odgovor #3 poslato: 10. Avg, 2019. 09:19 »
Ok. Hvala. Zapisacu i njegov broj. Ne moze samo dihtung da se zameni, zato sto se odlomio jedan deo pa pusta vodu. Sve u svemu, ima deo da se naruci nov u aftermarketu i kosta oko 15.000din sto sam i uradio. Kapiram da je original bolji ali valjda ce i ovaj izdrzati par godina.