Autor Tema: Fabia 3 - crkla klima  (Pročitano 7677 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dexterslab011Započeo temu

Fabia 3 - crkla klima
« poslato: 19. Avg, 2019. 16:51 »
Pre 5 hiljada se iskrzao PK kais, ovlaceni nije prihvatio, kaze strano telo. Ajde, platih, nema veze. Zamenjene anker platne na zadnjim kocnicama, kvar i dalje postoji. Iz motornog prostora nesto lupa preko ivicnjaka, kazu ne cuju zvuk, motor radi neujednaceno kad je hladan, kazu ne cuju zvuk. A kad sam izbacio na YT svi su culi...E sad slag na torti...klima je pocela da sisti, kad je na visokim obrtajim sistanje prestaje...ali ili hladi jako slabo ili nikako. Sve to za 27000km... sto je previse - previse... Zvao sam ovl da zakazem, tek u petak me primaju, to im je prvi slovodan, a to sto ja imam dete, a napolju je plus 40...nema veze. Da sam znao da cu,za 3 godine 100 puta da ga teram na reklamaciju, kupio bih Ladu bez klime! A pritom mi je ovo 3 novi auto u poslednjih 11 godina...i nikada mi se ovo nije desavalo!
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže lipovaccc

Odg: Fabia 3 - crkla klima
« Odgovor #1 poslato: 19. Avg, 2019. 21:54 »
Ovo što ti šišti kad uključiš klimu to znači da nema freona u sistemu i zato ti hladi slabo .
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #2 poslato: 19. Avg, 2019. 23:49 »
Ovo što ti šišti kad uključiš klimu to znači da nema freona u sistemu i zato ti hladi slabo .

Bas tako , mada iskreno na toj km ne bi trebalo da potrosi toliko freona , mozda pusta negde .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #3 poslato: 20. Avg, 2019. 00:02 »
Pretpostavljam i ja da je to. Skoda kaze da godosnje auto izgubi oko 10 posto freona, sto znaci da je izgubio oko 30 posto, sto je meni nerealno,ali ajde da im verujemo. Neverovatno mi je da auto nakon 3 godine izgubi freon i da klima ne radi. Pritom presao sam 30000, a auto ne radi u mestu, sto znaci da posteno nije.ni vozen. Ne mogu da zamislim na sta bi licio da je na taxiju npr. Elem cekamo petak, pa javljam sta kazu strucnjaci. Nisam namcor, generalno sam pozitivna osoba,ali stvarno sam postao isfrustriran vise

Na mreži AcoSk

« Odgovor #4 poslato: 20. Avg, 2019. 00:57 »
Mozda se prosupljio hladnjak klime tj. freona. Udarac kamencica isl.

« Odgovor #5 poslato: 20. Avg, 2019. 08:49 »
Videcemo, stavio sam auto na dijagnostiku, ne ocitava mi nikakve greske vezane za klimu, tako da je vrv freon iscureo