Autor Tema: OBD11 OBDeleven  (Pročitano 41837 puta)

hakkler, Mihailo, Sica, chokky, Darkoar, vlado985, Mareska, Ljuba, Vector_Ing, superhik i 47 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: OBD11 OBDeleven
« Odgovor #225 poslato: danas u 13:15 »
Све је добро док се нешто не деси.
Ти си профи, а закон каже да се морају везивати и путници на задњим седиштима.
Не дај Боже да се деси саобраћајка, путници позади не буду везани, ти ћеш бити одговоран. И какви су људи, иако си их ти упозорио, а они се не вежу, си сигуран да не би на тебе пребацили одговорност?
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže fobia24

« Odgovor #226 poslato: danas u 13:41 »
Policija tolerise u taksiju da nisu vezani putnici nazad. Nikad i ne zaustavljaju taksi, ali ako vec dodje do zaustavljanja, nije problem. Zakon ne pravi razliku izmedju privatnog i javnog prevoza tako da je obavezan pojas nazad. Putnici su dodatno osigurani i zato imamo skuplje osiguranje 40%. E sad da li ce osiguravajuca kuca isplatiti stetu ako nisu bili vezani, to ne znam. Nisam cuo da su bili neki udesi sa povredama u javnom prevozu da bih znao iz prve ruke. Svakako je pravilo takvo u Ljubljani da se uglavnom ne vezuju i kada auto pisti i pojacava zvuk, to je iritantno slusati tokom cele voznje i tako za 10-20 stranki po radnom danu. Zato ja ostavim opciju da ko zeli moze da se veze, ali ne prisiljavam ljude i ne zelim da se raspravljam sa odraslim i zrelim ljudima. Mislim da u nekim zemljama u blizini nije obavezan pojas u taksiju. U Sloveniji zakon ne pravi razliku, ali se nadam da ce se i to promeniti po ugledu na Englesku. Policija ne zaustavlja nikad u Ljubljani tek tako radi kontrole.

Na mreži observer

« Odgovor #227 poslato: danas u 14:09 »
U Engleskoj bi čitava jedna grana sedme umetnosti pretrpela teške udarce ako bi se uvelo vezivanje u taksiju pozadi. Fake Taxi bi morao da se snima samo na parkinzima.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Na mreži wkobre

« Odgovor #228 poslato: danas u 14:42 »
Ahahahahahahah  =))
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K