Autor Tema: Parking kamera, senzori, mf volan...  (Pročitano 8216 puta)

fischer i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sloba147

Odg: Parking kamera, senzori, mf volan...
« Odgovor #45 poslato: 21. Dec, 2021. 12:55 »

Druga stvar je, imam istu mediju kao gore na slici i citao sam moze da se ubaci mirror dirve. Ima li neko korisne linkove gde mogu da vidim koja je nedija koje oznake. Da mogu kasnije da trazim po netu. Jer ako ova medija, vidim da se zove swig podrzava mirror dive i kameru, apsolutno nemam razloga da kupujem vecu, a planiram vrlo uskoro da je kupim.

Inace imam vcds i vec sam aktivirao neke dodatne opcije i verujem da cu moci i rikverc kameru da aktiviram ako moze. Naravno da sam video prethodnu stranu, ali bih bas voleo da znam koji su modeli medije sve ugradjivani i oznake-nazive, kako bih nasao njihove mogucnosti.

Hvala
Ako je 5e0035871C ili D moze kamera, ako nema slovo na kraju ili ima A ili B onda ne moze
  • Vozi: octavia a7

Van mreže Galaxy

« Odgovor #46 poslato: 21. Dec, 2021. 19:39 »
Ako je 5e0035871C ili D moze kamera, ako nema slovo na kraju ili ima A ili B onda ne moze

To se vidi u meniju, ili moram da izvadim mediju i procitam na njoj?
  • Vozi: Octavia 3, 1.6 TDI, 81kw

Van mreže sloba147

« Odgovor #47 poslato: 21. Dec, 2021. 20:13 »
vidi se u ''informacije o sistemu''

Van mreže Galaxy

« Odgovor #48 poslato: 22. Dec, 2021. 08:14 »
5E0035871 mada fakin B  =))

Van mreže sloba147

« Odgovor #49 poslato: 22. Dec, 2021. 08:33 »
5E0035871 mada fakin B  =))
vise srece u sledecem izvlacenju

Van mreže Galaxy

« Odgovor #50 poslato: 22. Dec, 2021. 14:28 »
Nema sta. Pasce kineska android multimedija. Nego idem redom. Servis, felne, sad ce registracija, pa medija...

Imam onu kinesku tipsku u passat b6, prezadovoljan sam.

Van mreže Galaxy

« Odgovor #51 poslato: 23. Dec, 2021. 12:59 »
Obzirom da mi je skoda u ambijent paketu (cini mi se), ima taj gore navedeni infoataiment, i ima samo prednja dva zvucnika.
Verujem da je vec neko sa foruma menjao ili skidao tu mediju. Mene interesuje da li je kao na audiju izvedena i stalacija i samo fale zvucnici, ili u opste nema izvedene instalacije za zadnje zvucnike? Jer kad recimo promenim mediju, da li cu morati kompletno da izvedem instalaciju do zadnjih vrata, ili toga vec ima?
Ili ako neko ima link ka nekom stranom forumu. Nov sam u svetu skode i ne znam gde na kom forumu da trazim.korisne info da ne smaram ovde. Vidim da forum nije preterano aktivan.

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #52 poslato: 23. Dec, 2021. 16:23 »
Nema izvedene instalacije ali nije komplikovano to uraditi. Bilo koji elektricar moze to da resi.

A za strane forume:

briskoda.net
vwvortex.com
drive2.ru

Tu mozes bas sve da nadjes
« Poslednja izmena: 23. Dec, 2021. 16:28 Buca Skoda Mladenovac »
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Galaxy

« Odgovor #53 poslato: 23. Dec, 2021. 16:28 »
Hvala na odgovoru. Ubih se trazeci kako na ovom mandraku aktiviram zadnje zvicnike preko vcds  =))

A da li znaš kojih su dimenzija zadnji zvucnici u vratima, da ne skidam dzaba zadnji tapacirung. Sam cu da izvedem instalaciju, ne bi mi bilo prvi put. Samo sto me zbunilo burazeru na A4 imalo instalacije, a nisu bili zvucnici. Samo smo ih nakacili u rupe na vratima. Pomislih da sam iste srece  :)

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #54 poslato: 23. Dec, 2021. 16:40 »
Hahaha, proveri svakako, moze da se desi i da imas srece.  :)

Evo ti link oko instalacije
 https://www.briskoda.net/forums/topic/480537-rear-doors-speakers-installation/

Isti su prednji i zadnji 16.5cm
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže arman36000

« Odgovor #55 poslato: 18. Feb, 2022. 10:51 »
Pozdrav svima.
Ja u Octaviji A7 Ambition, 2018.g,  imam ovu multimediju sa D na kraju i hteo bih da stavim parking kameru. Naravno, ne sam...u nekom servisu ili sl.
Zanima me da li je neko to uradio, koja kamera je stavljena i ako nije problem da se objavi i gde je radjeno. Ne bih sam prčkao.
Unapred hvala
  • Vozi: Škoda oktavija

Van mreže dixon

« Odgovor #56 poslato: 20. Feb, 2022. 13:26 »
Bavim se time, trenutno sve prodato, uskoro ću imati na stanju. U pitanju su original Highline kamere (modovi prikaza, pokretne linije kamere), ugradnja, kodiranje, kalibracija. Sve po p.s. za više info pusti pp :)

Van mreže Galaxy

« Odgovor #57 poslato: 20. Feb, 2022. 16:56 »
Bavim se time, trenutno sve prodato, uskoro ću imati na stanju. U pitanju su original Highline kamere (modovi prikaza, pokretne linije kamere), ugradnja, kodiranje, kalibracija. Sve po p.s. za više info pusti pp :)

Nov sam ovde, pa ne znam. Imas li neki sajt ili nesto gde mozemo da vidimo sta i kako radis?

Moze i na pp, ako ne smes zbog reklame...

Van mreže dixon

« Odgovor #58 poslato: 20. Feb, 2022. 17:03 »
Imam sajt no nije ažuran jer od obima posla ne stižem do toga, takođe imam i instagram do koga malo češće stižem ali i to slabo obzirom da najčešće radim od 8/9 do 21-22h

www.instagram.com/codegoat.rs
www.codegoat.rs

Van mreže dixon

« Odgovor #59 poslato: 20. Feb, 2022. 17:05 »
Evo nedavno odrađena jedna VRS oktavija 2018

Pretraga foruma [Google]