Autor Tema: Poludila instrument tabla  (Pročitano 1599 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže DosijexZapočeo temu

• Active
  • **
  • Ugled: 1
Poludila instrument tabla
« poslato: 08. Sep, 2019. 21:48 »
Pozzz svima molim vas za pomoc i savjet sta da radim,imam skodu felicia 1.3 mpi 50kw.98 god.nema plin.evo da opisem problem,akumulator mi se isprazni ako nevozim dva dana danas ga preklemam i upalim izmjerim napon i vidim da prepunjava akumulator jer na leru mu je punjenje 14,8 -17,9 ako dodam gas izadje i na 19,0 ok to je vjerovatno regler sutra cu ga zamjenit ali aliii ppsto sam skoro kupio kola i bilo je nekih zica ajde reko da to sredim da vidim sta je sta ,covjek je naime uzeo zice i napravio na prekidac diodicu crvenu da mu blinka kao da ima alarm uzmem to odstranim izmjerim napon na tim zicama jedna je masa druga 12,57v da reko vidim odakke je fovto te zice kontam od upaljaca jer je on izvadjen i ujedno i taj upaljac da namjestim provucem xice probam spoit upaljac neradi niti sam napravio kratak spoj niti je koji osigurac izgorio ali nestade svjetala.skinem indtrument tablu jedna ta zica je vezana na masu pored letve volana a druga ide na bravu paljenja.sve pregledam ima struja na prekidacima za svetla ali nerade samo ablend radi kad probam.dam kontak kad upalila se lampica ABSkojeg ovo auto nema i ona lampica od pojasa i to isto nema i nikad se nije ni palilo kazaljka temperature zakuca na maximum koliko moze upalim kola verglaju ali nista drugi put isto treci put na pola kljuca upalise.pritisnem prekidac za maglenke ono temperature kazaljka pade na nulu pritisnem zadnje maglenke ono se ugasi lampica za pojas pritisnem poziciju cvaka relej od svetala ali svetala nidje.migavci rade ali nerade one strelice na instrumet tabli .i tsko nekoliko outa pritiskanja tih prekidaca pali gasi da bi jednom kad pritisnem ooet maglenke upalise se svetla ugadim kola pa upslim opet isti probldm .skidao sam i kleme provjerio odigurace svaki  rekeje da nijw neki zalepio sve ok ali nece.ako neko ima ideju sta bi moglo biti molim vas da mi kazete. I pomognete jer mi je vise prekipilo nastavi li ovako izgleda da ce prorsdit osnovni alat CEKIC  :( :( :-X
  • Vozi: Skoda Octavia1

Van mreže crtacrta

• RallyeSport
  • Ugled: 2
Odg: Poludila instrument tabla
« Odgovor #1 poslato: 09. Sep, 2019. 03:06 »
provjeri masu na tabli
  • Vozi: octavia 1.6 mpi ,LPG

Van mreže bgdvinko

• RallyeSport
  • Ugled: 8
« Odgovor #2 poslato: 09. Sep, 2019. 09:31 »
Radi loseg kontakta negde na masi, kao sto vam rece i predhodni kolega, hoce to tako da sve poblesavi. Mada kako ste vec napisali je tu bilo kojekakvog prespajanja-budzenja i od pre, pa vidite da to izolujete kad odspajate da se sta ne preskoci pa napravi posle jos veci problem.
  • Vozi: Skoda fabia 1.2 htp 2007...Seat Leon copa 1.4 tsi 2012

Van mreže DosijexZapočeo temu

• Active
  • **
  • Ugled: 1
« Odgovor #3 poslato: 09. Sep, 2019. 23:40 »
 :bravo: :bravo: bravo2 namjestio kad sam vracao tablu nazad pukla ona plastika na srednjem crnom djeku sto ide u istrument tablu i djek se iskopcao i zato sve bilo poludilo.sad sve ok radi .puno  vam hvala za odgovore  bravo2
  • Vozi: Skoda Octavia1