Autor Tema: Centralno zakljucavanje  (Pročitano 988 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PociteljZapočeo temu

Centralno zakljucavanje
« poslato: 04. Dec, 2019. 02:59 »
Pozdrav svima,
otvaram ovu temu jer nisam uspeo nigde da procitam da je neko resio ovaj problem. Dakle imam Skodu Fabiu mk2 1.2HTP 2010.god pre FL, osnovna classic oprema. Problem je u tome sto imam centralno ali ono radi samo na ono dugme kod menjaca, dok sa kljucem samo mogu da otkljucam/zakljucam vozaceva vrata. Procitao sam u onoj OM knjigi da je to fabricka opcija koja se moze ponistiti/promeniti. Zanima me da li je neko ovo nekako resio i na koji nacin? Hvala svima na odgovorima i pomoci! :)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP

Van mreže Vlajko1980

Odg: Centralno zakljucavanje
« Odgovor #1 poslato: 06. Dec, 2019. 14:54 »
Za početak proveri snop kablova između vozačevih vrata i automobila. Obavezno je neki u prekidu, pošto su od nekog krutog materijala
  • Vozi: Fabia 1.2 HTP 2010

« Odgovor #2 poslato: 08. Dec, 2019. 21:41 »
Citao sam to na forumu bas, gledao sam video na yt kako je to neko menjao. Bacio sam pogled na to odmah u pocetku ali ne vidim nikakva ostecenja... Ono sto sam jos primetio kad otkljucavam na suvozaceva vrata upale mi se sva 4 migavca, a kad otkljucavam na vozaceva nista, jos da dodam da mi je brava bas “tvrda” i moram oprezno sa osecajem da rukujem inace se lako moze slomiti kljuc... Ima li neko jos neki predlog sta da pogledam?

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #3 poslato: 14. Dec, 2019. 07:42 »
Kada klikneš na dugme ključa 2 puta šta se desi?
  • Vozi: Yeti

Van mreže djordje48

« Odgovor #4 poslato: 14. Dec, 2019. 08:55 »
Da li uopste imas dugme na kljucu? Ja sam imao slicnu fabiju sa centralnom ali bez daljinskog centralnog pa sam morao alarm da stavim da dobijem daljinsko :(

« Odgovor #5 poslato: 15. Dec, 2019. 03:29 »
Nemam daljinsko nazalost, obicni kljuc je u pitanju ali imam u planu da narezem “skakavac”. Isao sam do majstora pre neki dan ali kaze da ne zna sta bi moglo da bude i da bih trebao da ostavim auto koji dan(ne odgovara mi jer mi auto treba 7/24). Mene samo buni to sto na suvozaceva(zmigavci blinknu) mogu sva vrata da zakljucam dok na onoj tipki kod menjaca mi zakljuca sva vrata osim vozacevih, a vozaceva(zmigavci ne blinknu) kad zakljucavam zakljuca mi samo njih...