Autor Tema: Cena registracije  (Pročitano 1829 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MAKSZapočeo temu

Cena registracije
« poslato: 16. Dec, 2019. 23:43 »
E pa narode evo informacije iz prve ruke.
Taksa koja je ranije bila 204 dinara za registracionu nalepnicu sada je 520 dinara. I promenjena joj je svrha sad se zove admin taksa za registraciju. Pa se sad vi vozite. Nije puno ali milion vozila po 320 dinara.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže shuxx

Odg: Cena registracije
« Odgovor #1 poslato: 16. Dec, 2019. 23:54 »
Vozaci moraju da shvate. Ima da nas deru kad god i koliko god mogu. Pa pogledaj bre cene goriva i % akciza u ceni goriva. Briga mene za 500 din/ godisnje. Boli me sto svakim litrom dajem 20- 30 din vise nego sto bi trebalo. Cene u Makedoniji... 30 din manje nego kod nas....ludilo od drzave.... sa nasim parama prave autoputeve da bi se oni s njima hvalili

Sent from my SM-A320FL  

• Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #2 poslato: 17. Dec, 2019. 00:59 »
Vozaci moraju da shvate. Ima da nas deru kad god i koliko god mogu. Pa pogledaj bre cene goriva i % akciza u ceni goriva. Briga mene za 500 din/ godisnje. Boli me sto svakim litrom dajem 20- 30 din vise nego sto bi trebalo. Cene u Makedoniji... 30 din manje nego kod nas....ludilo od drzave.... sa nasim parama prave autoputeve da bi se oni s njima hvalili

Sent from my SM-A320FL

Bas tako . Ali dokle god budu ljudi kao zombiji drace nas . Pre neki dan u popodnevnom spicu u Beogradu zatvore Kneza Millosa na pola sata da prodju 2 drzavna auta , i niko da svirne , napravio se red 5km . Narod je preplasen , i treba da nas deru dok se ne probudimo , samo da ne bude kasno .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži MAKSZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 17. Dec, 2019. 08:23 »

Sent from my SM-A320FL

Upravu si sto posto.
Barem da grade puteve nego uzimaju kredite za iste. Od vremena kad je Milosevic uzimao od cene goriva i gurao u druge svrhe i ostali su nastavili isto.
Nazalost kriminogena smo drzava. Kada samo dva ili tri dana  nebi kupovali gorivo bilo bi to i te kakav udar pa bi dobro promislili o cenama.
Mene najvise boli sto cene goriva u visokorazvijenim zemljama su malte ne iste kao i kod nas.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže djordje48

« Odgovor #4 poslato: 17. Dec, 2019. 09:36 »
Najgore sto drzava nista ne cini da obicnom coveku pomogne. Sta bre moze i sme drzava da kaze Nisu kad nis uplacuje 13 posto celokupnog naseg budzeta. Nis radi sta god pozeli. Sta moze drzava da kaze Korporaciji kad dodju kad se tako kupuje socijalni mir, subvencionisemo Fijat is sve zive koji dodju ovde. Oni ce reci ako vi srbi necete za 30 000 din da radite, odosmo mi u vijetnam, cao zdravo, tamo ce za 10 000 da rade. i Naravno domaci privatnici, njima drzava kaze, nemoj ti batoj moj da placas porez, nego daj ti nama u stranku, ti sebi kupi X7, a onom jadniku daj 35 000 platu. Bas briga drzavu da li obican covek ima 170 din za dizel, Direktor i Vlasnik ce uvek imati da napune svoj X7 >:(

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #5 poslato: 17. Dec, 2019. 10:17 »
 backtotopic1 offtopic23

Molim vas držite se teme tj. korisnih informacija u vezi naslova ove i ostalih tema na forumu. Vaša razmišljanja su svakako zanimljiva ali smatram da im nije mesto na auto-forumu.
  • Vozi: Yeti