Autor Tema: Sa Octavie A5 na A5 facelift  (Pročitano 1072 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Miroslav1982Započeo temu

• Ambition
  • Ugled: 8
Sa Octavie A5 na A5 facelift
« poslato: 04. Feb, 2020. 11:09 »
Pozdrav drugari.

Hteo bih da od a5 face lift prebacim kompletan prednji deo na a5. Pa bih Vas ovim putem zamolio, ko god ima informaciju ako nekome stize auto iz inostranstva A5 facelift, odmah bih kupio sve delove da bi prebacio na svoj auto, super bi bilo da se jos boja pogodi, auto je crna perla. Za sve koji se pitaju zasto to radim, evo da objasnim:
Skupio sam novac da kupim facelift uz prodaju ili zamenu svog, jer mi se od starta svidjala, hteo sam da svoj auto prodam ili da dam u zamenu, medjutim, nailazio sam na neverovatne stvari, sta ljudi rade i cime se bave, sta prodaju i svoje velicaju a tudje kude i ako vide da nisu u pravu, pa sam dosao do zakljucka, bolje da prebacim taj prednji deo, jer sam vlasnik od prvog dana automobila, znam kako sam ga odrzavao, znam da je motor u besprekornom stanju sa pravih 160.000 km. pa zasto bih onda nekome u zamenu dao ono sto znam kako je odrzavano a da dobijem macku u dzaku. Nadam se da me razumete, pa jos jednom molim, ko god od Vas poznavao nekoga ko automobile dovozi za delove, da mu javite ili da mi javite. Hvala unapred.
  • Vozi: Škoda octavia a5 2007 1.6 mpi

Van mreže m@c|-|oR

• Laurin&Klement
  • Ugled: 4
Odg: Sa Octavie A5 na A5 facelift
« Odgovor #1 poslato: 04. Feb, 2020. 12:11 »
Kolega je već to uradio, pogledaj temu (ne mogu da ti šaljem link), imaš opis do detalja (da ne kažem do j...).
A za delove se javi Buci. To ti najlakše.
  • Vozi: Octavia 1.5 TSI DSG

Na mreži Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
  • Vozi: Yeti

Van mreže simo3

• Registrovan
  • Ugled: 0
Odg: Sa Octavie A5 na A5 facelift
« Odgovor #3 poslato: 06. Dec, 2020. 18:21 »
Pozdrav,
Kako da otvorim  link?