Autor Tema: Motor nema snagu i neravnomeran rad  (Pročitano 11639 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže NesasZapočeo temu

Odg: Motor nema snagu i neravnomeran rad
« Odgovor #15 poslato: 02. Dec, 2013. 14:10 »
Za narednih 230 km su otkazale obe stare bombine, da bi ste sebe postedeli komplikacija zamenite ih sve .  Sada su 3 razlicite ,orginal, " orginal " iz Favorita i  bos " orginal" .  Ove pod navodnicina su Turske.

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #16 poslato: 26. Jan, 2014. 15:01 »
Imao sam Fabiju sa ovim motorom, desilo mi se isto. Nisam htjeo zvati slep nego sam vozio tako lagano nekih 10 km do prve radnje. Dijagnosticiraju mi kvar na bobini i kazu da je ona 80 KM( cini mi se oko 40 din=1KM) i da treba ja da odem do radnje sa auto dijelovima i da je kupim pa da se vratim i platim dodatnih 10 km i da je ustekaju. Naravno, kazem hvala doovidjenja, odem do Motorexa kupim sebi sam, odem na parking i zamijenim. Sav sretan sto je sad ok a nisam placao zamjenu, krenem dalje, nazovem starog da mu kazem da sam popravio, u tome me zaustavlja policija jer nisam upalio svjetla(kad sam zavrsio sa bobinom nisam ni gasio auto tako da sam zaboravio naknadno upalit), te me iskritikuju zbog mobitela u voznji a i sto nemam vezan pojas. Elem, pocastim ih sa 20KM da popiju kafu da idem dalje. Da sam dao 10 KM za zamjenu em bi jeftinije prosao em bi imao ciste ruke, al nije to to :)
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #17 poslato: 26. Jan, 2014. 15:21 »
Uh, kakav post, poučan, zanimljiv i koristan, a u skladu sa temom. Bravo!
  • Vozi: Yeti