Autor Tema: Restauracija: skoda felicia pik up  (Pročitano 11294 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 35
Odg: Restauracija: skoda felicia pik up
« Odgovor #60 poslato: 01. Feb, 2015. 00:22 »
ZDRAVO drugari
evo i mene posle dosta vremena na forumu ...
za sve one koji mozda ne prate preko mog fb naloga sta se desava mogu samo da kazem da je akcija PICK UP FUN No1 uveliko u toku ...
veci deo limarije je vec odradjen, nadam se da ce do kraja sledece sedmice skoljka biti upucena na farbanje ...

u narednim danima bice nadam se vise vremena da postavim jos koju slicicu na forum ...

ideje ... ideje ... ideje ... samo mi naviru, nadam se da ako ne na projektu No1 cu uspeti na projektu No2 da odradim ...

i sad se mozda neko pita sta znaci to projekat No2 ?  e o tom potom ...
u pripremi je jedinstven projekat na Balkanu, svakako, čiji početak možda mogu da najavim za početak proleća ...

SVI ONI KOJI ZELE DA PRATE PRENOS reparacije skode fun, a nemaju zivaca da cekaju kad cu da smilujem da dodjem na forum mogu da prate preko linka
https://www.facebook.com/mojaskoda.zemun/media_set?set=a.322913914554989.1073741880.100005091486916&type=3

pozdrav

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 35
« Odgovor #61 poslato: 08. Mar, 2015. 07:38 »
zdravo drugari,
verovatno se svi oni koji prate sta se desava sa ovim projektom pitanju sta ima novo, vec dosta vremena nije nista pisano o ovom auticu, a istini za volju, nije se ni radilo na njemu, sto zbog objektivnih razloga nemanja vremena pored svakodnevnog posla, sto zbog toga sto nikako da mi stigne originalni lim poda tovarnog prostora, koji sam pronasao u blizini Ostrave, divnog češkog gradića ... i sve je tu lepo i krasno ... i cena krajnje, krajnje pristojna (da mi čak dodje da celu dnevnu sobu poploocam ovim limovima) ali kao što se kaže u Solunu 1 somun 1 dinar, ali do Soluna ... tako i ovde ...
nema veze, isto tako se i kaze, ni lep ni pametan ... vec strpljiv-spašen... i verujem da ce vec veoma uskoro doci dan da i taj delic stigne do Zemuna.
U medjuvremenu pocelo se sa pripremom svega ostalog ... na red je došla priprema trapa ... što prednjeg što zadnjeg ...
svaki delic se brizljivo cisti, sredjuje ... priprema za novo kilometre ...
veliko je zadovoljstvo učestvovati u ovakvom projektu ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže trezor

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 1
« Odgovor #62 poslato: 15. Jun, 2015. 19:57 »
Svaka cast, Dule majstore! Samo napred!!!