Autor Tema: Karantinski pranje :)  (Pročitano 2604 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Super 20Započeo temu

Karantinski pranje :)
« poslato: 11. Apr, 2020. 12:40 »
Posto je situacija takva kakva je ,vreme sporo prolazi i dosadno je. Hajde da uradimo jedan challenge, operemo auta i postavimo slike ili video pre i posle. Sa jedne strane nacicemo se u "poslu" ubiti malo vreme a i osveziti auta. Ima li zainterseovani za jedan vakav challenge?

Naravno ovo se odnosi na oni koji zive u kucama i koji imaju dvoriste i mogu da operu auto.
  • Vozi: Superb

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: Karantinski pranje :)
« Odgovor #1 poslato: 11. Apr, 2020. 13:46 »
Odradio sam dubinsko prosli vikend , pranje od 5 sati stavicu par slika kasnije  :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #2 poslato: 11. Apr, 2020. 13:57 »

« Odgovor #3 poslato: 11. Apr, 2020. 16:06 »
Evo sedista pre i posle  :)

« Odgovor #4 poslato: 11. Apr, 2020. 17:01 »
Odlicno. Osvezio si auto bravo2

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #5 poslato: 11. Apr, 2020. 20:21 »
Ekstra oprana sedista :)
Cime si ih prao?
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

« Odgovor #6 poslato: 11. Apr, 2020. 22:15 »
Uzeo sam k2 tapis po preporuci kolege lipovca , a tepih auta sam oprao sa vanish gold carpet care mada rece kolega bas je danas probao da moze i to za sedista i da je bolje od k2 .

Evo sta koristim od te auto kozmetike , fali jos samo za insekte na slici  :))

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #7 poslato: 11. Apr, 2020. 23:05 »
Ja danas prao drugi auto sa vodom i tecnim sapunom i nije efekat bas naj. Bar po meni.
Ne peni puno, mada mozda je i do prljavih sedista.
Ribao si cetkom i usisavao ili.. ?
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

« Odgovor #8 poslato: 12. Apr, 2020. 00:08 »
Uzeo sam onu cupacu rukavicu od mikrofibera pa posto ovo peni time utrljao , sacekao par minuta prebrisao sa vlaznom krpom i usisao detaljno posle

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #9 poslato: 12. Apr, 2020. 09:31 »
Evo sta koristim od te auto kozmetike , fali jos samo za insekte na slici  :))

Sa Arexons kozmetikom nema greske i ja koristim sve od njih.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže crtacrta

« Odgovor #10 poslato: 12. Apr, 2020. 10:37 »
kad bi ovo sve vidio moj auto posramio bi se tko ga vozi , zadnji put je opran u 9 mj.(tehnički )
  • Vozi: octavia 1.6 mpi ,LPG

« Odgovor #11 poslato: 12. Apr, 2020. 17:43 »
Meni nije jasno kako si mogao da ga tako dugo vozis bez da ga operes. Meni se zbog situacije prvi put desilo da je mesec dana bio neopran i bio mi je zao da ga gledam tako prljav. Plus nisam ga skoro ni vozio mesec dana. Zato i sada sam ga detaljno oprao. Sto se tice kozmetike za pranja imam ja te "sportske rekvizite" za svaku sitnicu posebno. Od aktivna pena,sredstvo za stakla, gume,unutrsanjost,felne,vosak, last touch... Steta sto dok ovo prodje ispasce da sam ga za djabe prao ali neka. Opracu ga ponovo :) Posto imam jos dva auta pa mrzi me i ostala dva tako da ih perem , pa oni uglavnom dobijaju tretman u samousluznu perionicu gde ih operem za 5 minuta :)

Van mreže crtacrta

« Odgovor #12 poslato: 12. Apr, 2020. 17:55 »
kupio sam ga na sam 8 mart pršle godine , tada sad ga detaljno oprao prema mojim kreterijama ..aktivna pjena preko minivaša , spužva , brisanje i vosak ...ovo u 9 mj je bilo u praoni na žetome ...i eto.

Nemam prave gradske   vožnje zimi ...ne visim na gzuici ovog ispred sebe ..i tak ...ispada da se na račun pranja mogu počastiti ljepim prasencem ,xd .

da budem  dosljedan prije 7 dana sam oprao stakla jer je stajao 12 dana (teren +korona) i sjela je ova prašina iz pakisata ili tam negdje  od kud je več došla ..a sigurnost je najvažnija tj pregledan stakal

ne kažem da nije prljav , ali kad sam vidio kakave aute voze u rusiji , doslovno se slojevi naslaga ljušte s bočnih stranica ...nekim autima  u liniji ispod stakla ne možeš  odrediti boje ,ovaj moj je premija
« Poslednja izmena: 12. Apr, 2020. 18:01 crtacrta »

« Odgovor #13 poslato: 12. Apr, 2020. 18:07 »
U MKD u samousluznu perionicu mozes da operes auto za 1-1.5eu. Mnogo puta treba da peres auto za da bi kupio prasic :)) Ne znam kako je u CRO. Pusti ti Ruse,nisu oni za sporedbu. 6 meseca neispran auto nema isprike , pokazi mu malo ljubav auti :) Meni je uvek osecaj kao da vozim novi auto kada mi je auto propisno opran.

Van mreže crtacrta

« Odgovor #14 poslato: 12. Apr, 2020. 21:33 »
pa može se oprati brzinski  za 2-3 e , ali perfekcionisti to ne zovu pranje .

Pogledaj sve one gore bočice ..za gume , za felge , za stakla , plastiku , izvana , iznutra , razno voskovi , šamponi , krpe , poliranje , spužve ...mlaznice ..
u prilog ide boja škode ..ne vidi se ..prije škode kratko je bio bijeli ford ..uh, ne bi više bijelog auta ni badava