Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Modeli
»
FELICIA 1994-2001
»
ciscenje filtera za plin
Strana:
«
1
2
Dole
Autor
Tema: ciscenje filtera za plin (Pročitano 6138 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
duleyo
RallyeSport
Ugled: 2
Odg: ciscenje filtera za plin
«
Odgovor #15 poslato:
06. Dec, 2013. 18:21 »
pa posto nisam mogao da nadjem ovaj nigde u smederevu izduvo sam ga kompresorom i vratio isti , nisam slikao jbg bilo mi je na pameti da sve lepo vratim kako je bilo
http://www.alibaba.com/product-free/112389937/SF_3737_EKOGAS_STARLUX_TYPE_FILTER/showimage.html
nije bilo magneta to mi je malo cudno znaci cim se napuni tera ga dalje, a i nije bio prepunjen, pretpostavljam da je opiljke terao dalje
olajkris
Laurin&Klement
Ugled: 23
«
Odgovor #16 poslato:
06. Dec, 2013. 18:33 »
Ne bi trebalo da moze da ga tera dalje kad prepuni vec treba da smanji protok plina i da se gasi i trokira auto. Pri vecim obrtajima, ja sam imao taj slucaj ali ne na feli. Radi normalno cim ocdepim on se ugasi. Ja sam to kontao kao: pri vecem gasu veci protok plina i to ne moze da progura jer je filter zapusen i kao rezultat se gasi auto.
duleyo
RallyeSport
«
Odgovor #17 poslato:
06. Dec, 2013. 18:37 »
meni je trokirao na manjim obrtajima, podesen ler gas i onda krenem rucno na karburaturu bar sporo da dodajem gas i pocne da trokira, fala bogu sada ne
tako da se nadam da ima vajde od ovog posla
olajkris
Laurin&Klement
«
Odgovor #18 poslato:
06. Dec, 2013. 18:38 »
A kako radi na benzin?
duleyo
RallyeSport
«
Odgovor #19 poslato:
06. Dec, 2013. 18:40 »
nisam iskreno probao vise od pola godine, tad je nesto trokirao na leru, mislim da je fabricki filter i na benzinu pa imam u planu i njega da zamenim za obican providni onaj, pa da probam
olajkris
Laurin&Klement
«
Odgovor #20 poslato:
06. Dec, 2013. 19:13 »
E pa ja imam predlog. Slicno sam i ja imao tako problem. Samo nise uvek desavalo. Probaj da povecas ler na karb za jedno 200 300 obrtaja u min. pa smanji na rasplinjivacu ler. Mozda je tebi leptir skroz zatvoren i trazi veci ler na rasplinjivacu sto trazi dosta veci vakum. Pa time kad imas te nagle poraste i opadanja ne moze da izregulise. Pa onda malko povecas ler na karb evo slike i koji je sraf u pitanju.
Taj sraf zavrces u smeru skazaljke na satu dok ne podignes ler za jedno 200 300 obrtaja. Pa onda na rasplinjivacu smanjis ler zavrtanjem srafa..na nekih 800 900 obrtaja.
duleyo
RallyeSport
«
Odgovor #21 poslato:
06. Dec, 2013. 20:40 »
ja sam gledao taj leptir , nije skroz zatvotrren.... ali sto da ne cackanje pod haubom mi je hobi
necu ga dirati za sad dok se nesto ne promeni
Strana:
«
1
2
Gore