Autor Tema: DIMI K'O RAKETA  (Pročitano 970 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LaPjerZapočeo temu

• Registrovan
  • L&K ugled: 0
DIMI K'O RAKETA
« poslato: 08. Jul, 2020. 23:33 »
Pozdrav svima. Nedavno sam kupio Octaviju A7 2016 2.0 150ks, auto tek izašao iz garancije, prešao 153.000km. Uradio odmah sve servise. Danas, ničim izazvan, kada sam parkirao auto, otvorim haubu da vidim nešto i reko ajd da otvorim čep i merač ulja... DUVA KAO RUSKA RAKETA  🤔😭
  • Vozi: Skoda Octavia 2.0 TDI 2016 Style DSG

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: DIMI K'O RAKETA
« Odgovor #1 poslato: 08. Jul, 2020. 23:42 »
Sta si tacno hteo da proveris otvaranjem cepa motora i meraca ulja dok motor radi ?
  • Vozi: Octavia vRS mk1

• Registrovan
« Odgovor #2 poslato: 08. Jul, 2020. 23:45 »
Pa ne znam. Znam da kao tu ne treba da duva pa reko ajd da vidim. Na prethodnoj Oktaviji sa kojom sam prešao 300.000 nije dimilo skoro ništa, doduše 1.9 105ks, drugačiji motor je bio

« Odgovor #3 poslato: 08. Jul, 2020. 23:51 »
Svaki mora da duva to je prosto normalno , da dimi isto mora , ulje je zagrejano na veliku temperaturu nemoj to da te brine (razicita ulja i sipas u tu sad i u staru oktaviju) . Ima i ona babska prica "prska ulje" pa bregasta ili 2 se vrte nekoliko hiljada puta u minuti , potopljene u ulju , zavisi od njihovog polozaja ali svakako je i to normalno .

Ti trebas da gledas da li auto mirno radi , da li vuce kako treba , kakva je potrosnja , da li izbacuje neki dim na auspuh i da li trosi ulje . Ako je to sve ok uzivaj , pogotovo na toj kilometrazi a ti motori predju x4 te kilometraze bez problema  :)
« Poslednja izmena: 08. Jul, 2020. 23:56 Buca Skoda Mladenovac »

• Registrovan
« Odgovor #4 poslato: 08. Jul, 2020. 23:56 »
Hvala Buco na odgovoru. Sve ostalo je ok, povuče odlično, menja odlično, nema dima, a potrošnju ulja ću pratiti...  bravo2

« Odgovor #5 poslato: 08. Jul, 2020. 23:58 »
Nema na cemu . Onda samo uzivaj u voznji i dugo da te sluzi . Otvori garazu ako zelis da predstavis auto   ;)