Samo thule. Baci pogled na KP ako ima polovan ako ne lav auto. U sloveniji je krovna oprema daleko jeftinija jer se to kod nijih ne smatra luksuzom za razliku od nas.
Nego reci mi koju velicinu kofera stavljas? Osnivaci skode Laurin i Klement koji su ujedno i duhovni moderatori i pokrovitelji naseg foruma kazu da na auto ciji je gepek 660 litara moras obavezno staviti krovni kofer zapremine 660 litara a to je Thule atlantis 900 XXL😎
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/krovni-nosaci-i-koferi/krovni-kofer-najveci-thule-atlantis-900/oglas/92638228
Hvala za odgovor. Da li imas neki poseban model da preporucis? I hvala za info za Sloveniju, kum mi zivi tamo, valjda ce i ova situacija da prodje pa moze da mi donese.
Ne planiram da stavljam kofer. Zaista ne vidim potrebu za time, kao sto si rekao sa 660l prostora u gepeku, ima vrlo malo stvari koje ne mogu da stanu u gepek

.
Krovni nosac mi treba za transport bicikala. Ali ne zelim celu skalameriju za bicikl, trebaju mi samo dve poprecne sipke, imam neki svoj sistem kacenja.
Gledao sam malo Thule i na prvu loptu mi se svideo onaj aerodinamicni koji ima profil kao krilo aviona, ali sada, nakon malo razmisljanja, nisam siguran da ima mnogo smisla. Bicikl ce svakako da pravi vecu buku od nosaca, a ako dodjem u situaciju da sam negde odvezao bicikl, pa da onda treba da se vratim bez bicikla, mogu i nosac da skinem i da ga stavim u gepek.