Pukao zupcasti kad je najmanje trebalo. Skoda oktavija 1.9TDI 77 kw, 2010. godiste, presla 400.000 km. Kod mene vec 2 godine. Pre puta zamenili set gumica na diznama i nastelovali dizne u Skodinom servisu na Vozdovcu. Set zupcastog zamenjen pre 40.000 km. Na putu, ba bugarskoj obali, samo stade motor. Probao 2 puta da startujem nista, samo zvekece elektronika kao prazan akumulator. Probao jos jednom da prespojim kablovima, nista. Na slep i u servis. Tamo majstor probao jednom da startuje, kad je video da nece, pravo na zupcasti. A zupcasti u fronclama. Kad je otvorio motor, video da su polupani ventili. Zamenio set zupcastog i ventile, dihtung glave motora i stavio nov akumulator. Pumpu za vodu nije menjao. Kaze da je roler, spaner izasao iz lezista i kidao polako zupcasti. U globalu, sa akumulatorom 570 evra. Opcija slepanja sa prevozom 4 lica preko AMSS bila oko 110.000 dinara, a nasao sam i nekog lika koji bi za 500 evra prevezao auto do Beograda. Sve u svemu neprijatno iskustvo. Mislim da bi ta cena bila i ovde. Primetio sam u povratku, da na malom broju obrtaja, a u vecoj brzini, malo sporije ubrzava, ima "knedlu" od 1000 do 1500 obrtaja.
Tako da mozda nekom koristi, da pored ostalih pregleda trapa, tecnosti i sta god treba pogledati i stanje zupcastog, a ne verovati slepo servisnom intervalu.