Autor Tema: Original accessories  (Pročitano 721 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MihailoZapočeo temu

Original accessories
« poslato: 27. Avg, 2020. 12:24 »
Danas sam uzimao neke delove u ABC Testu u Valjevu i opet se iznenadio da su neke originalne stvari kod njih jeftinije nego recimo superskodi, ebayu itd.
Narucio sam podlogu za decije sediste i cena je oko 1500din, a generalno je po netu nema ispod 20e. Original patosnice su kod njih 4400din, na netu 40+ evra, media holder kod njih oko 700-800din, na netu 10+ evra... Isto je bilo i sa rezervnim kljucem, baby retrovizorom...
Jedino sto sam za sada nasao da je skuplje i to na zalost skoro 20e je polica ispod poklopca prtljaznika. A nju sam stvarno imao zelju i potrebu da uzmem :B=) ali mi je mnogo za to dati 8600din...

Da ne budem shvacen pogresno, nije ovo reklama, ali videh u par navrata i u postovima drugih ljudi na forumu, da se mreza ovlascenih servisa cesto ugradjuje daleko manje od kojekakvih preprodavaca...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Van mreže djordje48

Odg: Original accessories
« Odgovor #1 poslato: 27. Avg, 2020. 12:49 »
Uvek treba pitati za cenu. Jedan nas kolega se bas uvredio kad sam rekao da uvek pitam za cenu pre kupovine bilo kakvog novog ili polovnog dela ili neke marketinske zezalicr (kolega drzi otpad). :(

Superskodu zaobidji sem ako je nesto sto bas oni imaju a drugi nemaju. Ceh je drzak i bezobrazan. Ko ima priliku da kupu nesto u Autocacak Krnjac uvek ima 10 posto popust kako god da placa i ne trazi se avans. Ostale poslovnice autocacka ne daju 10 posto popust zasto ne znam.

Nisam resio problem kako da porucim zezalice sa skoda shopa. Jednom sam porucio preko marketinga autocacka ali nisu vise zainteresovani kao ni iz alprosa da to porucuju.  :o :(

« Odgovor #2 poslato: 27. Avg, 2020. 13:14 »
Meni su baby retrovizor i kljuc narucivali iz Ceske. Ako hoces, posalji mi sifre pa cu proveriti u ABC-u kad stignem...

Van mreže djordje48

« Odgovor #3 poslato: 27. Avg, 2020. 13:17 »
Retrovizor ide kao rezervni deo sa prodavnice delova ali skoda pilot naocari ili putna torba ne...ok samo da nadjem sifre bravo2

« Odgovor #4 poslato: 27. Avg, 2020. 13:20 »
Baby mirror, ne obican retrovizor... Njega sam platio cini mi se oko 15e...

Van mreže djordje48

« Odgovor #5 poslato: 27. Avg, 2020. 13:24 »
Kapiram baby miror ima tri boje crnu sivu i slonovacu...mali onaj jastno. Generalno sve nase firme bilo privatne ili strane mrze marketing i smatraju ga nepotrebnim troskom. Ali nabavicu ja skoda torbu, skoda selotejp traku i skoda naocari taman crko =)) ;)