Autor Tema: Prelepa fabija sa oglasa  (Pročitano 2306 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

Prelepa fabija sa oglasa
« poslato: 30. Avg, 2020. 06:10 »
Jedan veoma zanimljiv oglas, kao svojevrstan umetnicki omaz ovoj ikoni bravo2

Samo.ne verujem da je sve sa spiska opreme jer fabija sa svim sa spiska opreme kosta 22 000 eura al ajde :o

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16853553/skoda-fabia-12-tsi-style

Van mreže Maksimus

Odg: Prelepa fabija sa oglasa
« Odgovor #1 poslato: 30. Avg, 2020. 06:29 »
Pa djole ti kao pasionirani ljubitelj bi trebao da znas da je nas nacionalni sport napisati "ful oprema" za auto sa automatskom klimom i samozatamnjujucim retrovizorom  :))
A gde je veca felna,sportski volan i sportska sedista,navigacija,dvobojna karoserija,dsg...
I to ovako na prvu,po secanju od pre 3 godine kad sam razmisljao o kupovini fabijr za grad.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #2 poslato: 30. Avg, 2020. 06:43 »
Izložio se zbog panorame. Moja bivša službena je bila opremljenija. :)

« Odgovor #3 poslato: 30. Avg, 2020. 07:42 »
Nazaloa moracu ga prijaviti komisiji za procenu ljubiteljstva :( na cijem celu je strasni Kokoška :)) ovi ostali iz komisije. Rajkard, Klinsman, Franc Ferdind nisu toliko strasni. Ali Kokoska :o

Van mreže munja23

« Odgovor #4 poslato: 30. Avg, 2020. 12:02 »
Pa djole ti kao pasionirani ljubitelj bi trebao da znas da je nas nacionalni sport napisati "ful oprema" za auto sa automatskom klimom i samozatamnjujucim retrovizorom  :))
A gde je veca felna,sportski volan i sportska sedista,navigacija,dvobojna karoserija,dsg...
I to ovako na prvu,po secanju od pre 3 godine kad sam razmisljao o kupovini fabijr za grad.

Evo je kod mene, ima sve od navedenog :)))
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Na mreži petarp031

« Odgovor #5 poslato: 30. Avg, 2020. 13:53 »
Sad gledam Munjinu fabiu, mnogo je dobra, ali cudno da nema front/line assist i parking senzore, doduse ima kameru. Nadam se da ce onaj deckic sto je kupio Monte Carlo uleteti na forum, ona ima skoro sve, osim prskalica fara i xenona.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #6 poslato: 30. Avg, 2020. 13:57 »
To nije ni išlo na nju. Tj. prskalica da, ali xenon ne.
Ova je definitvno najlepša kod nas.

Na mreži petarp031

« Odgovor #7 poslato: 30. Avg, 2020. 13:58 »
Bio sam ubedjen da su sa prskalicom uvek xenon, reko zato ova ima halogen. Zna se ko je doktor za fabiu, svaka cast.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #8 poslato: 30. Avg, 2020. 15:46 »
Sad gledam Munjinu fabiu, mnogo je dobra, ali cudno da nema front/line assist i parking senzore, doduse ima kameru. Nadam se da ce onaj deckic sto je kupio Monte Carlo uleteti na forum, ona ima skoro sve, osim prskalica fara i xenona.

Tvoja bivsa je avion u odnosu na ovu sa oglasa  :))
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži petarp031

« Odgovor #9 poslato: 30. Avg, 2020. 16:00 »
Dobro, ali ova ima malu km, kratak servisni interval i moram reci da je lepa i ako nema sve od opreme. Kad pogledam kakvih ima u CH, da se najezis, ali nema kupaca za to kod nas. Nego kod F3FL bas su zeznuli stvar sto ukinuse nazad disk sve do 110ks, sto stavise ona ruzna slova na gepek, bas joj ne prilice, ajd taj motor 1.0 bez jednog cilindra bih prihvatio, ali dobos nikako.
Ko zna sta nas ceka kod F4.

Van mreže Maksimus

« Odgovor #10 poslato: 30. Avg, 2020. 16:11 »
Evo je kod mene, ima sve od navedenog :)))
Nisam je video do sad,prelepa je!
Videh ti i oktaviju pre par nedelja,mimoisli smo se iza belvila al nisam bio superbom pa nisam blicao.

Van mreže DonKihot

« Odgovor #11 poslato: 30. Avg, 2020. 17:53 »
Svaki ksenon mora da ima prskalicu. To je zakonom regulisano.
  • Vozi: Škoda Octavia III 1.8 TSI

Van mreže Maksimus

« Odgovor #12 poslato: 30. Avg, 2020. 18:04 »
Rapid sa "low power" ksenonom je fabricki nije imao  :))
Zanimljivo da led ne zahteva prskalice,dok je za ksenon obavezno. Verovatno zbog temperature koju xenon proizvodi.

« Odgovor #13 poslato: 30. Avg, 2020. 19:55 »
Mislim da su prskalice na ksenonu da se ne prlja far tj prljavstina na ksenon faru mnogo rasipa snop o zaslepljuje vozace. Mozda je pogresno samo pretpostavljam. Svetlost se prelama lose u prljavom faru. Mislim lupam:)

Van mreže DonKihot

« Odgovor #14 poslato: 30. Avg, 2020. 19:57 »
ПРАВИЛНИК
о подели моторних и прикључних возила и техничким условима за возила у саобраћају
на путевима
Члан 48.
(Став 1)
У случају да је возило врсте М или N опремљено кратким светлима са гасним извором
светлости обавезан део главних фарова кратког светла је и уређај за чишћење фарова.

Upravo zbog čišćenja.
  • Vozi: Škoda Octavia III 1.8 TSI