Autor Tema: Superb 2 FL LED svetla unutrasnjosti  (Pročitano 2297 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže tribbianiZapočeo temu

Superb 2 FL LED svetla unutrasnjosti
« poslato: 02. Sep, 2020. 15:03 »
Pozdrav forumaši. Želim da zamenim sva unutrašnja halogena svetla sa LED. Da li neko zna gde se mogu kupiti LED svetla sa slika? Takodje da li neko zna koje LED sijalice kupiti za osvetljenje kabine napred i pozadi kao i registarske oznake? Auto je Superb 2 2015 Combi sa panoramom.
  • Vozi: Škoda Superb 2.0TDI 170KS 4x4 DSG 2015

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 16
  • Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
Odg: Superb 2 FL LED svetla unutrasnjosti
« Odgovor #1 poslato: 02. Sep, 2020. 16:54 »
Jesi pisao na fb grupi bese:) tesko sem sa alija ali sad je ali u haosu...obican nov fasung je otrovno skup 1500 din komad a sa alija 4 komada za 15 evra. Nisu led doduse...

Za reg tablu imas original LED fasung koji nije vise od 1000 din sigurno. Ja sam ga uzeo za superba 2 i mislim da je to ovo

https://www.skoda-parts.com/spare-part/000052110-led-number-plate-lights-skoda-25075.html

A jesi li dodao osvetljenje nogu pozadi? Ja sam ove stavio u nebo kabine

http://www.arrow.rs/index.php?main_page=product_info&cPath=107_41_109&products_id=991

A ove stavio u gepek u emergency light u vrata i u retrovizore (boarding spots) i u osvetljenje nogu. Za sada sve radi 1.5 godinu bez problema

http://www.arrow.rs/index.php?main_page=product_info&cPath=107_41_109&products_id=991

Za osvetljenje pretinca za rukavice i osvetljenje make up ide festoon ali specificna duzina ako se ne varam.

Ee da bi bio pravi ljibitelj ti koras celu zadnju svetlosnu grupu na hled da prebacis :)) ;)
« Poslednja izmena: 02. Sep, 2020. 17:04 djordje48 »

« Odgovor #2 poslato: 02. Sep, 2020. 19:49 »
Jesi pisao na fb grupi bese:) tesko sem sa alija ali sad je ali u haosu...obican nov fasung je otrovno skup 1500 din komad a sa alija 4 komada za 15 evra. Nisu led doduse...

Za reg tablu imas original LED fasung koji nije vise od 1000 din sigurno. Ja sam ga uzeo za superba 2 i mislim da je to ovo

https://www.skoda-parts.com/spare-part/000052110-led-number-plate-lights-skoda-25075.html

A jesi li dodao osvetljenje nogu pozadi? Ja sam ove stavio u nebo kabine

A ove stavio u gepek u emergency light u vrata i u retrovizore (boarding spots) i u osvetljenje nogu. Za sada sve radi 1.5 godinu bez problema

Za osvetljenje pretinca za rukavice i osvetljenje make up ide festoon ali specificna duzina ako se ne varam.

Ee da bi bio pravi ljibitelj ti koras celu zadnju svetlosnu grupu na hled da prebacis :)) ;)

Hvala na odgovoru.  :) Pisao sam i na fb grupi :P a gde se mogu naci te od 1500din komad? Za LED ne zalim, odusevljen sam kako caletov Karoq izgleda u full LED-u, tako da moram sto pre da menjam kod mene.

E sad ako je tesko naci ovo sa slike da li da kupim samo LED sijalice i zamenim ove halogene, cuo sam da treba specificna sijalica da ne bi gresku prijavljivala? Mada bih vise da bude priblizno originalu.

Cekaj, je l iste sijalice idu i u nebo i u vrata i u osvetljenje nogu, posto ti je isti link?

Zadnja svetlosna grupa mi je LED sem pokazivaca pravca i rikverc svetla, za koje opet ne znam koje sijalice trebaju.

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #3 poslato: 02. Sep, 2020. 20:18 »
Pozdrav , vidim da si iz Mladenovca . Imas radnju na kaldrmi kada se spustas sa leve strane , ima sve te sijalice led canbus samo idi i objasni mu sta ti treba li ponesi uzorak . Ja uzimam tamo vec duze vreme
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
« Odgovor #4 poslato: 02. Sep, 2020. 23:23 »
Kabinska svetla ne prijavljuju gresku, ali zanimljivo svetlo u vratima prijavljuje gresku. Za zadnju svetlosnu grupu ne znam, npr stavili smo klasicne kineze cree led u migavce kolezi Fobiji pozadi i nema greske uopste. Ja sam u maglenke kod mene stavio onu najgoru krdzu C6 led sto ima na KP i nema greske uopste. Zato ti me savetujem nista sa alija vec na licu mesta ovde u nekoj radnji da probas. bravo2

U nebo idu ubodne okrugle T10 a u vrata i gepek i retrovizore idu ubodne plocaste T10. Mozda je link zabrljao...

Jedini LED koji m
Ne diras je mala sijalicica u centralnoj konzoli ispod naslona za ruke u kabini :))

To od 1500 din je original skodin fasung sa halogenom T10 sijalicom. Led ne znam koliko je...

Led sijalica T10 ubodna plocasta kakva god ispod 400 dinara da valja zaboravi na to.

« Odgovor #5 poslato: 03. Sep, 2020. 10:59 »
Pozdrav , vidim da si iz Mladenovca . Imas radnju na kaldrmi kada se spustas sa leve strane , ima sve te sijalice led canbus samo idi i objasni mu sta ti treba li ponesi uzorak . Ja uzimam tamo vec duze vreme

Hvala  :)
Svraticu do njega pa da vidimo.

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
« Odgovor #6 poslato: 03. Sep, 2020. 11:44 »
U maglenke stavi tu krdzu C6 LED ide H8 ako nisi pri kesu i nece da prijavi gresku. U dodatno dugo svetlo napred stavi neku skuplju H7 LED od barem 30-ak eura i miran si za sva vremena.

Biksenon ja nisam dirao ali 4300 fabrika mi deluje kao sveca naspram 6500 kinez u fabiji sto sam imao. Nisam zadovoljan sa biksenonom fabrika na superbu. Ako se ne varam na kombi pozadi idu neke cudne sijalice za rikverc i sl... :-X

Za osvetljenje nogu pozadi moras da imas rupe u metalu prednjih sedista sa zadnje strane pri dnu samo potrazi...

« Odgovor #7 poslato: 03. Sep, 2020. 12:19 »
U maglenke stavi tu krdzu C6 LED ide H8 ako nisi pri kesu i nece da prijavi gresku. U dodatno dugo svetlo napred stavi neku skuplju H7 LED od barem 30-ak eura i miran si za sva vremena.

Biksenon ja nisam dirao ali 4300 fabrika mi deluje kao sveca naspram 6500 kinez u fabiji sto sam imao. Nisam zadovoljan sa biksenonom fabrika na superbu. Ako se ne varam na kombi pozadi idu neke cudne sijalice za rikverc i sl... :-X

Za osvetljenje nogu pozadi moras da imas rupe u metalu prednjih sedista sa zadnje strane pri dnu samo potrazi...

Maglenke definitivno menjam, a dugo H7 bih ostavio kakvo je samo neki kvalitetniji Philips ili Osram. Za ksenone fabricki bas deluju kao sveca...

Osvetljenje nogu pozadi mi je fabricko halogeno, nego trazim ono sa slike da se ne bih zezao sa sijalicama, nego iscupam celo kuciste i stavim novo LED

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
« Odgovor #8 poslato: 03. Sep, 2020. 13:24 »
Probaj CN light nekog kineza, trafoe fabricke zadrzi a stavi 6000-6500 K sijalice.

Neki da kazem bolji malo kinez da ne bude krdza.

nemoguce je da socivo fabije namenjeno za halogen bude bolje od sociva siuperba namenjenog za kesnon nego je 4300K otisao u istoriju def :o

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?