Autor Tema: ovlasceni servis lazira podatke?  (Pročitano 1354 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SrdjaNo1Započeo temu

ovlasceni servis lazira podatke?
« poslato: 10. Sep, 2020. 19:02 »
Trebalo bi da sutra vozim auto koji je redovno odrzavan u AS Krnjaca od 2012. god.

Ima servisnu knjizicu i po njoj je presao 100k al nista nije radjeno osim malog servisa i zamene ulja menjaca na 60k. Ni plocice, nista...

Volan je poprilicno pohaban vlasnik je rekao da je to od grubih ruku sto mi nema mnogo smisla, iako deluje covek veoma korektno i pristojno.

Moje pitanje je, kolika je verovatnoca da ovlasceni servis lazira podatke o automobilu? Ne bih pitao da ovo nije Srbija...

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

Odg: ovlasceni servis lazira podatke?
« Odgovor #1 poslato: 10. Sep, 2020. 20:42 »
Ako je inao servise mora da bude zavedeno i u sistem . Tako da idi tamo sa brojem sasije pa vidi sta kako
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Melja

« Odgovor #2 poslato: 10. Sep, 2020. 21:11 »
Kad kazes AS Krnjaca da li mislis na Autocacak servis u Krnjaci? Ja sam tamo odrzavao auto prvih 6-7 godina dok sam imao fore da se vozam do BG samo zbog servisa. Sve su uredno vodili. Sto se tice plocica ne znam koji je auto u pitanju ali na mom superbu su menjane na 170 000 km, tako da nije nemoguce da je neko presao 100 000 i da nije menjao plocice. Sto se tice pohabanog volana to je jeste malo cudno na mom se i ne vide toliko mnogo tragovi koriscenja a auto ima preko 250 000 km. U svakom slucaju u bilo koji ovlasceni skodin servis da odes i das broj sasije kako je i Buca rekao dobices verovatno sve informacije.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TDI 170 2010 Ambition

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #3 poslato: 10. Sep, 2020. 21:16 »
170.000km presao sa jednim setom plocica? Kod mene su diskovi menjani ranije.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže DonKihot

« Odgovor #4 poslato: 10. Sep, 2020. 21:18 »
Ja kad sam imao problema sa ekcemom na rukama, unistavao sam volane zbog raznih krema za negu ruku, znojenja itd.. ko ima tesku ruku, jace drzi volan, igra se sa njim (volanom) dok vozi, vise mu se znoje dlanovi,... pre ce unistiti volan. Ko vozi vise otvoren put i ravnicu, mirnije vozi, redje menja plocice i diskove, i obrnuto.
  • Vozi: Škoda Octavia III 1.8 TSI

Van mreže SrdjaNo1Započeo temu

« Odgovor #5 poslato: 10. Sep, 2020. 21:25 »
Da, mislio sam na AutoCacak Krnjaca, promasio slovo :)

Na mreži AcoSk

« Odgovor #6 poslato: 10. Sep, 2020. 22:59 »
Ja kad sam imao problema sa ekcemom na rukama, unistavao sam volane zbog raznih krema za negu ruku, znojenja itd.. ko ima tesku ruku, jace drzi volan, igra se sa njim (volanom) dok vozi, vise mu se znoje dlanovi,... pre ce unistiti volan. Ko vozi vise otvoren put i ravnicu, mirnije vozi, redje menja plocice i diskove, i obrnuto.
Ovo je tacno. Bas sam hteo da napisem isto.

Van mreže Melja

« Odgovor #7 poslato: 11. Sep, 2020. 05:59 »
Upravo je takva situacija kod mene. Zato su i trajale plocice i diskovi toliko.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TDI 170 2010 Ambition

Van mreže Maksimus

« Odgovor #8 poslato: 12. Sep, 2020. 12:24 »
Sto se volana tice meni je na S3 posle par meseci pokazao znake koriscenja,posle godinu dana bio nacet a posle 2 godine izgledao kao da ga je neko brusio.
Ovaj novi posle godinu dana kao nov.

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #9 poslato: 12. Sep, 2020. 14:28 »
Što se tiče volana, ja sam na mojoj O3 menjao 2 puta volan u toku garantnog roka, biće da je ovaj zadnji volan došao sa kvalitetnijom kožom jer još uvek nije počeo da se ljušti, dobar je...
Inače vozim dosta gradske vožnje, pa sam pločice prednje menjao na 30.000km a zadnje na 45.000, u principu zamenu pločica ne upisuju u elektronsku servisnu knjižicu osim ukoliko ne insistiraš...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket