predragas, cacak, Sica, srsa, R3mba i 20 gostiju pregledaju ovu temu.
Nije mi jasno, Ljuša je napisao za svoj 1.5tsi da nema GPF, a neki imaju. Kako znati koji ima, zanima me ovaj kodijak koji su moji uzeli a čekaju da ga registruju danas ili u ponedeljak, proizveden sredinom novembra ima li GPF?
Ljuša je napisao za svoj 1.5tsi da nema GPF, a neki imaju. Kako znati koji ima, zanima me ovaj kodijak koji su moji uzeli a čekaju da ga registruju danas ili u ponedeljak, proizveden sredinom novembra ima li GPF?
Zar DSG ne koči dosta manje motorom i često izbaci u "neutral", tj rastereti motor kod krstarenja na ravnom bez gasa? Samo zato. Nije mi jasno, Ljuša je napisao za svoj 1.5tsi da nema GPF, a neki imaju. Kako znati koji ima, zanima me ovaj kodijak koji su moji uzeli a čekaju da ga registruju danas ili u ponedeljak, proizveden sredinom novembra ima li GPF?
Koči i klasičan automatik, podjednako dobro kao i DSG, ako govorimo o iole aktuelnim. Svi koji imaju i manuelni mod, mogu da koče motorom podjednako efikasno kao manuelni menjač.Razlike mogu postojati u automatskom modu zbog različitog podešavanja. Najčešće se šteluju da što manje koče, zbog štednje goriva i ekologije. Mape se trimuju da se auto što lakše kotrlja sa nultom potrošnjom.