predragas, cacak, Sica, srsa, R3mba i 20 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozdrav ljudi, novi sam na forumu, pa ne bih puno da dosadjujem, ali imam par pitanja pa nemojte me ubiti Naime matorac je buduci vlasnik Scale 1.5 tsi MT (porucice u narednih par nedelja auto pa ko zna kada ce stici, sa obzirom na trenutno stanje). Voleo bih da cujem vlasnike 1.5 tsi kako ste generalno zadovoljni motorom (citao sam sve postove u ovoj temi), i ako ima neko nesto novo da doda i u vezi "Kangarooing" i "stalling" u drugoj brzini pri sproj voznji, koje je navodno resio update software-a. Takodje sam listao i temu "Stize:1.5 tsi", gde ste pominjali Gasoline Particle Filter, pa ako imaju vlasnici ovog motora i nesto povodom toga da dodaju, mislim pre svega da li se uopste i ako da, u kojoj meri se to odrazava na odrzavanje auta.
Tako je, momci. Bio i video,a kazem poigrajte se malo na konfiguratoru i videcete da je granica nebo! https://cc.skoda-auto.com/srb/sr-Latn-CS/Toliko ima toga od opreme, sad su to nekako upakovali u grupe od vise manjih celina...i covek se zanese,mic po mic,napakujes jos ovo i jos ovo i tu si na 27,28k € kad bi napakovao sa svim zeljama. Meni je glana stvar 150ks,a ostalih bih mogao da se odreknem.Pitanje za @munja23 , molim te,vidim da vozis vise modela-da li si zadovoljan sa 1.5tsi? Da li lepo nosi te sasije, potrosnja ulja? Kakvi su utisci?