Pozdrav, znam da već postoji druga tema sa sličnom tematikom, međutim vidim da uopšte nije više aktivna pa rekoh da načnem novu, a možda će nekome i značiti.
1. Elem, hteo bih da mi kao DRL budu uključene samo maglenke, bez xenona i bez pozicija napred a i nazad. Uspeo sam da isključim xenone i da uključim maglenke, kao i da podesim da se u poziciji "0" ne pale DRL, ali nikako ne mogu da isključim pozicije. Pokušao sam i da byte 24 dimming podesim na 0, međutim ništa se ne menja. Nemam posebne sijalice u maglenkama za DRL, tako da rade prave maglenke i nije čudno što se one ne dimmuju, ali ne dimmuju se ni pozicije napred/nazad.
Screenshotovi:
https://drive.google.com/drive/folders/10p9c5HDN--tgFW-c4RvkZpejjXvUyMv2?usp=sharing2. Pokušao sam da isključim obaveštenje za pojas, (17 instruments---07 coding---long coding helper) ali izbacuje grešku ispod... Čak i kad uđem u 17 instruments---10 adaptations i nađem seatbelt warning, pokušam da promenim "version", opet izbaci isto. Šta bi značilo ovo i da li smem da odradim kodiranje? Takođe me interesuje ako neko zna šta je koja "verzija" za upozorenje za pojas? Može li kako da se ostavi lampica na tabli, a isključi zvučno upozorenje?