0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Secam se bio sam poslovno u Reno salonu, uhvatio sam kvaku vozacevih vrata Dacia Sandera sa namerom da ih otvorim i posekao sam se na ostru ivicu kvake, kaze diler resice on to smirglom, desava se...
Zamoliću vas da ne idete u off i da ne koristite ružne reči. Superb je auto koji košta 24k a vredi max. 18k. Ako se porede sedišta, onda se držite samo toga a ne da poredimo cele automobile. Kod Dačije Logan ph1 je zadnja klupa ravna, sedišta deblja, prima tri odrasle osobe i višlja je pozicija sedenja. Kod Superba sedišta samo lepše izgledaju i to je sve. Kod Loganovih prednjih sedišta je veća sedalna površina i višlja pozicija. To što je Logan bučniji i mehanički na nešto nižem nivou je jedini razlog zašto ga smatrate manje udobnim. Lim je kod oba vozila jednako tanak. Materijali enterijera su nešto bolji na Superbu i kvalitet izrade i practicality sa tim ladicama. Leg room nazad je bolji na Superbu ali head room mnogo lošiji. Motor 1.5 TSI je nešto što bitno izdvaja Suberba u klotari ali zato Logan ph1 je koštao 3 puta manje para i ko zna koliko puta manje para za održavanje. Vozio sam 700 k km dnevno sa mojim Loganom pa mi nije pala kruna sa glave. Nemojte biti robovi brenda. Superb je 3 puta skuplji i 10% bolji od Logana ph1. Eto priznajem. Da dobijem 7 na lutriji, ne bih kupio Superba.
Ajmo Superbaši, oglas da menjamo Superb za Logan uz našu doplatu, šifra tvrda guzica