Autor Tema: Dacia Logan vs. Skoda Superb * diskusija * sale protiv svih  (Pročitano 15519 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže petarp031

Odg: Dacia Logan vs. Skoda Superb * diskusija * sale protiv svih
« Odgovor #60 poslato: 04. Okt, 2020. 16:47 »
Moram malo da balansiram

Van mreže SuperB

« Odgovor #61 poslato: 04. Okt, 2020. 16:48 »
Balansero :) nije losa ova junk tema

Van mreže SuperB

« Odgovor #62 poslato: 04. Okt, 2020. 16:58 »
Iskreno misljenja sam da je Smart idealan auto za pocetnike u voznji i starije ljude, do prodavnice, grada itd... Lak za parkiranje, automatski menjac, startan, okretljiv.... Mala kubikaza za registraciju
... Sta bolje od toga... Dobro Logan je bolji od Smarta da se ne uvredi kriminale

Van mreže petarp031

« Odgovor #63 poslato: 04. Okt, 2020. 17:05 »
Jes on idealan za grad, ali kupujes igracku koju je neko gore bacio i popravku placas skuplje od samog vozila. Motor je nafriziran maksimalno, kratko traje, sve je na zilet. Sta god da zelis da servisiras, mora motor napolje. Ispod plastika trulovina, ma ne bih ga uzeo nikad. Opet taj aygo je ok za grad, al cim malo zustrije dovati otvoreno, vrlo verovatno da ces glavu morati da skidas, mozda i vise puta jer su ventili od skutera. Izolacija ne postoji, ali za grad je mozda ponajbolje resenje.

Van mreže sale.kriminaleZapočeo temu

« Odgovor #64 poslato: 04. Okt, 2020. 17:52 »
Pa naravno da je Logan bolji od Smarta. Smart je možda pametniji, ali Logan je jači.  =))

Najsličniji auto Loganu koji sam video bio je Pežo 301. Kockica old school ali sa boljim enterijerom i sa nekim alu felnama i dizel motorom 1.5 HDI bez metalik boje ako se dobro sećam 14k eura. Pežoov narodni model. Nebitan, ali ima sve za porodicu za minimalne pare.

Nego, da li ste videli ove nove Dačije što su izašle. Novi Logan ima dosta poboljšan enterijer. Kao da su kopirali Škodu recimo Octaviu. Ali nažalost ta novija motorizacija 1.0 Sce i 0.9 Tce mi se baš ne sviđa, a čujem da dizela neće ni biti.

Meni se sviđa ta filozofija ekonomske klase i narodnih klotara. Pa onda u tom opsegu nađeš onu najprestižniju klotaru koja ostale klotare ostavlja u prašini ....  =))
  • Vozi: Dacia Logan

Van mreže SuperB

« Odgovor #65 poslato: 04. Okt, 2020. 18:02 »
Kriminale sta bi sa namerom da kupis Karoq 1.0tsi?

Na mreži hakkler

« Odgovor #66 poslato: 04. Okt, 2020. 18:13 »

Meni se sviđa ta filozofija ekonomske klase i narodnih klotara. Pa onda u tom opsegu nađeš onu najprestižniju klotaru koja ostale klotare ostavlja u prašini ....  =))

Vidljivo iz tvojih upisa..ne treba posebno naglašavati.

Mene zanima na koliko još specijaliziranih foruma za neku automarku prodaješ tu svoju demagogiju ili sa koliko istih si izletio kad si počeo tu svoju priču.

Admin tim..jel ovaj trash potreban za dizanje na goglu..?

« Odgovor #67 poslato: 04. Okt, 2020. 19:16 »
Kriminale sta bi sa namerom da kupis Karoq 1.0tsi?
Sve opcije su i dalje otvorene pa i Karoq. Stvarno sam se zalepio za taj auto i bio na korak do kupovine ali se iskomplikovalo svašta nešto. Inače Karoq i Kodiaq su vozila koja mi se najviše sviđaju od Škode.

« Odgovor #68 poslato: 04. Okt, 2020. 19:25 »

Vidljivo iz tvojih upisa..ne treba posebno naglašavati.

Mene zanima na koliko još specijaliziranih foruma za neku automarku prodaješ tu svoju demagogiju ili sa koliko istih si izletio kad si počeo tu svoju priču.

Admin tim..jel ovaj trash potreban za dizanje na goglu..?

Samo na ovom forumu prodajem svoju demagogiju.
To što je za tebe trash za mene je molitva.
Koliko sam shvatio na ovom forumu postoji demokracija pa ljudi ne bivaju tako lako proterani.
Ako hoćeš da vedriš i oblačiš, osnuj sopstveni Škoda forum umesto da kukaš adminima.

Van mreže Super 20

« Odgovor #69 poslato: 04. Okt, 2020. 21:02 »
E da stvarno kakav je Aygo? Gledam manje aute roditeljima... Mozda uzmu i Smart for two za svrckanje po gradu....
Realno odlican. Malo trosi, jeftin za odrzavanje ,ODLICAN za u grad (pokretan i dovolno startan). Prakticno i nema sta da se pokvari-pravi spartanac . Ja sam ga uzeo za u grad da se ne zezam sa Superbom posto je Skopje saobracaj katastrofa. Potrosnja po gradu 5,5l-(za Skopje), jednostavno nemam nikakve primedbe. Kada bude dosao dan za zamenu auto sigurno ce pre otici Superb nego aygo, on ostaje kao gradski auto :) Mada , ocuvan aygo, drzi jaku cenu to je sigurno, al ima i zasto.
  • Vozi: Superb

Van mreže Maksimus

« Odgovor #70 poslato: 04. Okt, 2020. 21:22 »
Smart i toyota IQ su bukvalno striktno i samo gradska kola,stoga se i ne mogu porediti sa obicnim autima(pa da je jedno bolje ili losije).
Ja sam imao IQ,odlicna opcija za grad,pritom mnogo prakticniji i udobniji od smarta.
Aygo je sjajan kao prelaz izmedju "obicnog" malog auta i te smart klase,ima i 5 vrata. Jedina mana mu je sto ne mozes da ga ostavljas prakiranog pod 90° na mestima za paralelno parkiranje kao sto mozes iq i smart  :))

Van mreže SuperB

« Odgovor #71 poslato: 04. Okt, 2020. 22:11 »
Ma da, mali sitni auti, da odes do grada resis nesto na par minuta, prodavnice....  Sve je veca guzva u gradovima, manje slobodnih parking mesta, ti mali auti ce biti na ceni tj uvek pozeljni pa bio to i smart for two, vec za njega ima brdo delova, sto novo sto polovno, ako imas automehanicara za kucnog prijatelja onda mozes da resis i servis za njega  :) registracija mala.. A elektro automobili jos bolja solucija jednog dana... Ima kineskih za 6000e novi, garancija 2 godine, registracija oko 5500din, potrosnja 25 din jeftine struje za 100km

Van mreže vlado985

« Odgovor #72 poslato: 05. Okt, 2020. 09:16 »
samo za sale kriminale  :)) bravo2

• Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Na mreži URKE 80

« Odgovor #73 poslato: 05. Okt, 2020. 11:07 »
Gledao predstavljanje njega i Sandera stepvej. Nije loše. Ubacuju polako napredne sisteme vožnje. Logan 500l zapremina gepeka. Cenu nisam zapamtio a možda je nisu ni rekli.
  • Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY

Na mreži URKE 80

« Odgovor #74 poslato: 05. Okt, 2020. 11:11 »
Stepvej
  • Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY