Miksi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.
@vladan266 ја имам за кућу BOSCH UniversalVac 15, он може и мокро и суво да усисава а добро је јак... Је л би могло да се напрска хемијом, разбије четком на шрафилици/брусилици и само извуче усисивачем или ипак боље негде одвести да барем седишта и тепихе ураде karcher-ом, а ја полако да се играм са осталим?
Ja imam u planu da cistim svoja vozila, tapacirung, po kuci meblo, stof, krevete, garniture, tepihe...Licno mi je privlacna ova nova SE 4001 plus jer je nova i ne razmisljam dalje, ima garanciju, za hobi varijantu je dovoljna i mislim da je to OK...Sa druge strane, komsija koji ima Puzzi i radi usluge dubinskog pranja mi tvrdi da je bolje da uzmem polovan Puzzi za isti novac i da je to bolja varijanta, bez obzira na garanciju...Sa trece strane, u Karcher prodajnom salonu tvrde da SE 4001 mozda malo losije cisti od Puzzia, tvrde da je glavna razlika u vremenu koriscenja, da je SE 4001 namenjen kucnoj radinosti a ne celodnevnom ciscenju 7 dana u nedelji, takodje Puzzi ima veci rezervoar otpadne prljave vode nego SE 4001, ali u principu mi kazu da potpuno mogu da se oslonim na jeftiniji model ako necu da se bavim usluzno dubinskim pranjem.